Last news in Fakti

25 Април, 2021 15:00 1 170 0

Леонардо: Не е дошъл моментът за окончателно решение за Килиан Мбапе

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • леонардо

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през юни 2022 година

Леонардо: Не е дошъл моментът за окончателно решение за Килиан Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС


Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо заяви, че все още не е дошъл моментът за клуба да вземе окончателно решение за Килиан Мбапе. ПСЖ се нуждае от подновяване на договора на суперзвездата с клуба, а бившият бразилски национал е оптимистично настроен за бъдещето на френския нападател на "Парк де Пренс".

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през юни 2022 година и ако футболистът откаже да го продължи, вероятно миналогодишният финалист в Шампионската лига ще се опита да продаде голаджията си това лято, за да не го загуби без никаква компенсация през 2022.

"Той все още има една година от договора си. Моментът за вземане на решение ще дойде, но днес това не е важно. Оптимисти сме и няма причини да не бъдем, имайки предвид какво сме постигнали", сподели Леонардо пред Canal+.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА