Last news in Fakti

25 Април, 2021 14:43 1 660 4

Най-големият мач в Англия може да остане на тъмно заради бойкот

  • бойкот-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Телевизионните гиганти Sky Sports и ВТ са съпричастни на бойкота, който клубовете от Висшата лига обявиха на социалните мрежи заради постоянни расистки обиди към футболисти

Най-големият мач в Англия може да остане на тъмно заради бойкот - 1
Снимка: БГНЕС

Най-големият мач в Англия между Манчестър Юнайтед и Ливърпул може да остане скрит за милиони пред екраните. Телевизионните гиганти Sky Sports и ВТ са съпричастни на бойкота, който клубовете от Висшата лига обявиха на социалните мрежи заради постоянни расистки обиди към футболисти. Поради тази причина те планират саботаж на следващия кръг, когато е и дербито на Англия.

Клубовете вече решиха, че от петък до понеделник ще закрият своите страници във Фейсбук, Туитър и Инстаграм. Отделно от това призоваха същото да направят и всички свои служители.

Sky Sports и ВТ са платили милиарди за правата да излъчват Премиър лийг, но също искат да участват в протеста.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ццц

    6 0 Отговор
    А знаят ли че след това могат д платят милярди евро от съдебни про еси защото хората са си платили да гледат

    Коментиран от #3

  • 2 Митко

    3 0 Отговор
    Толкова са ми безразлични,че и да не съществуват ми е все едно.
  • 3 Draco

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ццц":

    Ти ли ще ги съдиш ???
  • 4 PSG FR

    3 0 Отговор
    Не ги гледам още от миналата година, от подновяването юни месец, откакто взеха да клечат като недооправени принцеси преди всеки мач. Това не е футбол, а пропаганда, която е все по-гнусна.
    Ей сега ще го преместя по този случай!
    Да, помня и онзи мач между ПСЖ и Башакшекир, тогава постъпката беше мъжка и съпричастна, както и навременна, че отказаха да излезат същата вечер да доиграят срещата, за да не загуби съперникът служебно. Доиграха на другия ден.
    А онези ощипани девойки... по-добре не занимавайте обикновения човек с тях!!!
    Жалко за платилите за "услугата"!