Last news in Fakti

25 Април, 2021 17:01 3 270 8

Вили Вуцов скочи: Ако видя официална жалба, ще заведа тежко дело на този младеж

  • велислав вуцов-
  • славия-
  • етър-
  • светослав вуцов-
  • расизъм-
  • расистки скандал-
  • миси мезу

Да му дойде акъла на този младеж, да не вкарва в такива приключения един 18-годишен играч

Вили Вуцов скочи: Ако видя официална жалба, ще заведа тежко дело на този младеж - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на вратаря на Славия Светослав Вуцов - Вили Вуцов, направи коментар за "расисткия скандал", разиграл се около сина му. Както стана ясно, нападателят на Етър Миси Мезу обвини вратаря на столичани, че го е нарекъл "маймуна".

Ето какво заяви Вили по темата:

"Съжалявам, че трябва да губим на хората времето. Аз не съм му адвокат, но мисля, че той не е подготвен да се защити по най-добрия начин. Не като адвокат, а като негов съветник, настойник", посочи той пред БНТ.

„Говорих снощи дълго с него, познавайки си детето съм убеден, че не е направил нищо подобно. Заставам с цялото си сърце и душа. Това са само догадки - нещо написано в социалните мрежи не е обвинение всеки може да го напише и всеки да го отрече.

Той твърди, че в 40-ата минута този играч на Етър пада в наказателното поле да симулира. В този момент има спречкване, той ми казва, че му е казал "Симулант бягай от тука". Последвали са обидни реплики на френски и английски. Ще му кажа на Миси Мезу нещо като баща: "Младеж, ти, дето си провокирал, че ще му стъпиш на главата. Няма да позволя на никого да говори така на моето дете, независимо дали на български, френски или италиански".

"От сутринта се съветвам с адвокати. Ако видя официална жалба или нещо подобно, ще последва такова тежко дело за клевета, обида. Да му дойде акъла на този младеж, да не вкарва в такива приключения един 18-годишен играч", добави Вили Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дървин

    25 1 Отговор
    Не са виновни маймуните, а тези дето им дават бананите!
  • 3 ЦСКА умре

    8 10 Отговор
    Сина на Вили Вуцов се оказа най-големият дебелак. Да подписва с ЦСКА (Тирето, дето ще падне днес от Левски) и да го видя Вили Вуцов как ше реагира.
  • 4 Толиати

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Абе прав си за наемниците, ама всички си го знаем Овчата глава как псуваше и ругаеше по стадионите, мислиш ли, че сина му е по-различен от баща си?

    Щото е малко странно, пада черньото в наказателното поле и става и почва да псува малката овча глава без нищо, ей така само защото е паднал? Малкия главанак се е изцепил нещо от рода на "мънки-фънки" и църния футбалер се е жегнал...
  • 5 ПЛАЧЕШТА ЕТЪРВА

    7 1 Отговор
    ....АМА ГО Е МИСЛИЛ НА ГЛАС!!!
  • 6 Фери

    5 8 Отговор
    Вили кой????си ти.
    Г-н Никой.
    Заплашваш с ,,тежки" дела.......
  • 7 Gen Gurko

    16 2 Отговор
    А не е ли маймуна? Аман от претендиращи наглеци. Какви са тези български отбори в които играят и подскачат подобни ........ Това трябва да се забрани веднъж и завинаги.
  • 8 Гост

    4 7 Отговор
    В ерата на кво беше..black lives metter ,Вуцов да не скача много. Тия ,,всеки може да напише всичко и ала-бала ,, няма да минат ,ако оня заведе официална жалба където трябва.