Last news in Fakti

26 Април, 2021 14:30 2 061 8

Легенда на Левски: Не може да се говори за дерби, гледащите футбол в България, намаляват!

  • левски-
  • цанко цветанов-
  • левски-цска-
  • цска-
  • футбол-
  • вечно дерби

Дерби може да има единствено между публиката, тъй като разликата между Левски и ЦСКА е голяма и тя е в полза на ЦСКА

Легенда на Левски: Не може да се говори за дерби, гледащите футбол в България, намаляват! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Цанко Цветанов е на мнение, че вчера е имало един отбор на терена в дербито между Левски и ЦСКА и това е бил тимът на "червените". ЦСКА победи "сините" с 2:0, а Цветанов смята, че трудно може да се говори за дерби в ситуацията, в която се намира Левски в момента.

"С пандемия и без пандемия хората, които гледат футбол в България, намаляват. В момента трудно може да се говори за дерби. Дерби може да има единствено между публиката, тъй като разликата между Левски и ЦСКА е голяма и тя е в полза на ЦСКА", започна той.

"Мачът беше неравностоен. Аз, като фен на Левски, тайничко се надявах на нещо, но реалностите са такива. ЦСКА е по-добрият отбор и логично спечели. Ако нещата продължават така, дербито отново ще бъде такова. В ЦСКА има стабилност и място за развитие, докато Левски се бори за оцеляването си", завърши Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма какво да добавя

    10 0 Отговор
    Добър футболист и човек, явно разбиращ от футбол.

    Коментиран от #7

  • 2 ПЕНКО

    11 0 Отговор
    БЕЗКРАЙНИЯТ БРОЙ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛНИ ТАЛАНТИ -НЯМАТ ШАНС СРЕЩУ КОМЕРСИАЛНИТЕ ИДЕИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ - ПО АМЕРИКАНСКИ МАНТАЛИТЕТ !!!!!!!!!!!! А В СОЦА -ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ИМАХА ШАНС !!!!!!!!!!!!!!
  • 3 8889

    9 0 Отговор
    Дерби имаше когато в отборите играеха БЪЛГАРИ! Сега играят НАЕМНИЦИ, докарани насила от цял свят облечени в червени и сини фланелки. Те буквално не знаят къде се намират като географско място и са постоянно купен самолетен билет в джоба. Нямат нищо общо нито с Левски, нито с България, нито с с българската армия и история! И аз никога няма да ида повече на такъв мач и с моето присъствие да легитимирам тази дивотия - излизат 22 играчи на терена и от тях само 4-5 българи!
  • 4 Реалиста

    5 0 Отговор
    Не се коси Цанко.В този мача десетте боси негърчета на вашия отбор,"вече ме е срам да пише Левски, че все пак това е национален герой, светиня", падна безславно от десетте боси бойци, подвизаващи на Армията.

    Коментиран от #6

  • 5 Мимчят

    6 0 Отговор
    Действително проблема в Левски е много сериозен,но явно няма сериозни ръководители да го оправят, от егоизъм.След като Наско няма пари, за какво се натиска,можеше поне 50%от акциите да даде на някой с пари и да стане спонсор,но уви още много ще се надяваме при тази ситоация....
  • 6 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Реалиста":

    10 боси негърчета бяха в червено, само един Турицов за парлама. В Левски имаше 5 ненегърчета.
  • 7 RED_EAGLE

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Няма какво да добавя":

    Така е! ЦСКА беше с класа по-добър от Левски и резултата от 0:2 беше възможно най-малкото с което се отърваха сините.
  • 8 Не е баш така!

    5 0 Отговор
    Гледащите футбол в България НЕ намаляват!Гледащите български футбол от 20 години намаляват!