Last news in Fakti

27 Април, 2021 20:15 1 850 7

Мартин и Стилиян: Време е за промяна!

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • мартин петров-
  • стилиян петров

Димитър Бербатов анонсира на официален брифинг днес, че Мартин Петров, както и Стилиян Петров, влизат в екипа му, като те ще бъдат членове на Изпълкома към БФС

Мартин и Стилиян: Време е за промяна! - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Емблематичният флангови футболист в българската футболна история – Мартин Петров, използва социалните мрежи, за да изрази реакцията си след анонса, че Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС.

Бербо анонсира на официален брифинг днес, че Мартин Петров, както и Стилиян Петров, влизат в екипа му, като те ще бъдат членове на Изпълкома към БФС.

„Време за промяна”, написа на английски Марто в Instagram, като думите бяха обагрени с цветовете на българския трибагреник върху фотос на екипите на тримата отпреди мача на Бербатов срещу Луиш Фиго.

Подобно нещо направи и Стилиян Петров, който също ще бъде част от екипа на Димитър Бербатов.

"Успех, Бербо, време е Българският Футбол да предприеме позитивна и обещаваща промяна за развитие", сподели Стенли на профила си в Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :)))

    13 0 Отговор
    Мачкайте момчета, и кажете на Ина че ше мина да и скъсам клина
  • 2 Българин

    8 15 Отговор
    Марто, ти и Стилян сте достойни за президент на БФС, но не и тоя зализан лигльо Бербатов, който се отказа от националната фланелка
  • 3 Реалист

    5 4 Отговор
    Щом те еня за българия да беше вкарал един гол за националния поне бе лаайно долно и надменно.
  • 4 huan

    5 4 Отговор
    Няма морално право да се кандидатира.
  • 5 бербобарби

    2 1 Отговор
    ми стана неприятен преди години, когато вече бяха почнали да го гонят отвсякъде, се трапоса тука и даде някаква пресконференция(защо я направи, той си знае ), държа се тъпанарски надменно и заяви, че щял някой ден да дойде: "да ВИ оправя Футбола". Аман от мераклии "оправячи".
  • 6 гошо

    0 1 Отговор
    "Не ме е страх от армия лъвове ,предвождани от овца. Страхувам се от армия овце водени от лъв."
    А бабата от тук до Индия се е доказал като овца.
  • 7 12345

    1 1 Отговор
    Благоевградското лекенце ни е толкова неприятен, че незнам кой въобще го харесва и би гласувал за него.