Last news in Fakti

28 Април, 2021 12:59 1 484 4

Феновете на Славия: Нямаме нужда от административна помощ, но и не искаме обслужваща журналистика

  • славия-
  • фенове-
  • футбол-
  • бфс

Заявяваме ясно, че не желаем любимият ни клуб да остане по административен път в „А“ група, защото ще го направи по чисто спортен път на терена

Феновете на Славия: Нямаме нужда от административна помощ, но и не искаме обслужваща журналистика - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Славия: Нямаме нужда от административна помощ, но и не искаме обслужваща журналистика

Ето какво казват те по повод искането за разширяване на efbet Лига:

"Нямаме нужда от административна помощ, но и не искаме обслужваща журналистика. Заявяваме ясно, че не желаем любимият ни клуб да остане по административен път в „А“ група, защото ще го направи по чисто спортен път на терена. Но заявяваме и, че не искаме „Славия“ да става жертва на обслужваща журналистика. Венцеслав Стефанов, заради непремерено говорене пред медиите, в което често казва и истини, които други не се осмеляват да изрекат, настрои голяма част от българския футбол срещу себе си, но всъщност срещу „Славия“.

Но Стефанов говори за необходимостта от разширяване на „А“ група още преди повече от година, когато любимият ни отбор беше далеч от сегашните спортно-технически проблеми. Независимо от това два популярни сайта публикуваха почти еднакви материали с едни и същи аргументи, и то по едно и също време. Обслужвайки корпоративните интереси на издателите си изцяло на гърба на „Славия“. Може да се провери лесно откъде тръгна сегашната кампания за разширяване на елитната група – инициатори бяха общински отбори, които сега са в последната четворка.

„Славия“ е дългогодишен грешник за друга популярна медия, където оправдават загубите на любимия си отбор с прокоби. Там преди последния мач с „Етър“ написаха директно как съдията Железов щял да подпомага „Славия“ във Велико Търново. Когато това не се случи и бе видяно от цяла непредубедена футболна България, не прочетохме ако не извинение, то поне малко разкаяние или дори уточнение.

Убедени сме, че „Славия“ ще отстои по спортен път мястото си в елита на българския футбол – там където е вече 108 години. Затова, макар да смятаме, че е по-добре съставът на „А“ група да бъде разширен, се надяваме това да не бъде прието за предстоящото първенство. Вярваме във възможностите на треньорския екип и на футболистите на „Славия“ и ще ги подкрепяме безусловно по пътя, който ще ги изведе до положителен финал на настоящата кампания. Само „Славия“!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Славист Варна

    1 3 Отговор
    Славия с най-нисък бюджет за последните 10 г има най-добри постижения. Затова грешниците "грандове", дължащи милиони на държавата, ни завиждат. Белите нямат и 1 ст задължения към държавата. Даже ФК Левски още не е платил за счупените пейки.
  • 2 кУмУнист

    3 1 Отговор
    Малеева футбола се тресе от декларацията на 50 те фена на тото фирмата Славия. Венци къде е синчето алчен мазен, затлъстял тип.
  • 3 Оня

    3 0 Отговор
    Тия откъде нямериА трима слависти да подпишат декларацията ?
  • 4 1912

    1 1 Отговор
    Да оставим настрана че Славия ще е облагодетелствана, не е лоша идеята за повече отбори. С това се дава и по голям шанс на Националния отбор! Нека са 16, но да се запази формата с плейофи!