Last news in Fakti

28 Април, 2021 19:34 3 022 8

Дясната ръка на Бербатов подкрепил Боби Михайлов?

  • димитър бербатов-
  • петър величков-
  • борислав михайлов-
  • бфс

Припомняме, че днес Михайлов оттегли оставката си, депозираната през октомври 2019 г.

Дясната ръка на Бербатов подкрепил Боби Михайлов? - 1
Снимка: БГНЕС

Един от приближените на Димитър Бербатов в битката за президентския пост в БФС - Петър Величков, е подкрепил Борислав Михайлов и е гласувал да няма конгрес.

„На днешното заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз президентът Борислав Михайлов оттегли депозираната през октомври 2019 г. оставка и обяви намерението си да довърши гласувания му от Общото събрание през 2018 година управленски мандат; позиция, която бе единодушно подкрепена от всички, присъствали на заседанието. На база на оттеглената оставка на президента Михайлов извънредният Конгрес, насрочен за 25 юни 2021 година, бе автоматично отменен, като и тази точка бе гласувана със 100-процентово единодушие“, написаха от официалния сайт на БФС преди минути.

От Спортал попитали пресслужбата на БФС дали пълното единодушие означава, че и Величков е подкрепил въпросната позиция на днешното заседание на Изпълкома, а отговорът е бил „да“.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа вълкът съединенителя

    1 3 Отговор
    Град Козлодуй президент
  • 2 гост

    10 0 Отговор
    Този пост е до гроб, досега не съм виждал смяна там. Или да си глупав и те хванат да искаш пари,само аки си глупав пак е до гроб поста.
  • 3 Бонговец

    19 10 Отговор
    Бербо е ниска топка.Помня как се разплака, като девойче,когато на три пъти се спъна в топката съвсем сам срещу вратата на Левски от страх да не го бият и майка му тръгна да го защитава по телевизиите.Най-подходящи кандидати са Тити Ревльо и Рачков.Тогава от трагедия,футбола ще се превърне в комедия
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    10 1 Отговор
    Мафията във футбола не иска да си тръгва, както мафията в политиката.... Събудиха перуката от летаргията, само и само да бранят статуквото! Бербатов яко им бърка там, където слънце не огрява с боксова ръкавица! Не знам дали е законно да се "оттегля" оставка след 2 години!? По тая логика всеки може да "оттегли" например молбата си за напускане и да се върне на работа след... 2 години! Бербатов да обжалва това безумие в съда и то ще падне!

    Коментиран от #8

  • 6 наблюдател

    8 0 Отговор
    С БФС трябва да се заеме парламентарна комисия.Там се е окопала мафиотска групировка която си мисли,че е извън държавата.Време е гражданското общество да им покаже,че така неможе да продължават.Футболът ни е в упадък.
  • 7 УЖАС

    4 0 Отговор
    ДА ГИ ЗНАЕХМЕ ТЕЗИ ГЕРОИ ОТ 94 ТА КАКВИ СА БОКЛ.ЦИ С КАМЪНИ ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ.ВЗРИВИХА ФУТБУЛА У НАС С ТЪПИТЕ СИ И АЛЧНИ ТИКВИ." ГЕРОЙ" ТОЛКОВА СА ОТВРАТИТЕЛНИ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ НА ПЕДАЛИ.
  • 8 Бай Стою касапина

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    За съжаление си много прав. Обаче идва и другия въпрос. През тези две години Боби Михайлов вземал ли е заплата и ако е вземал как е ставало това?