Last news in Fakti

28 Април, 2021 21:57 2 913 11

Още един футболист напусна Левски, друг ги дава на ФИФА

  • левски-
  • фейсал рерас-
  • рерас-
  • насиру мохамед

В Левски не са виждали Фейсал от два дни, а той дори не е отишъл да си събере багажа от "Георги Аспарухов"

Още един футболист напусна Левски, друг ги дава на ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС

Четвърти чужденец си тръгна от Левски в рамките на два дни. От началото на седмица на "Герена" не се е появявал Фейсал Рерас, а защитникът е приключил със "сините", пише Блиц. Рерас, също като останалите чужденци, има да получава няколко заплати. Преди него с Левски се разделиха Насиру Мохамед, Ребин Сулака и Тома Даске.

В Левски не са виждали Фейсал от два дни, а той дори не е отишъл да си събере багажа от "Георги Аспарухов". Със събирането се нагърбил друг нов играч - Билал Бари. Файсал беше привлечен през зимата. Той дойде от мароканския Мулудия Ойда и подписа договор за година и половина.

Мароканецът скъса нервите на всички с изявите си през първото полувреме на двубоя с ЦСКА (0:2) и бе заменен още на почивката от треньора Живко Миланов.

В същото време е известен факт, че ганайският футболист Насиру Мохамед напусна Левски преди броени дни, но от родината на Мохамед дойдоха неприятни новини за "сините". Отразяващият ганайски сайт "ghanasoccernet" всички свои сънародници в чужбина написа в сряда, че напусналият футболист ще даде "сините" на ФИФА, а месечната му заплата на "Герена" е била 22 хиляди евро.

"Бившият капитан на юношите на Гана Насиру Мохамед се раздели с българския Левски. 26-годишният играч прекрати договора си със столичния клуб, след като не е получавал заплата няколко месеца. Насиру се присъедини към Левски от шведския Хакен за около 200 000 евро и беше на месечна заплата от 22 000 евро. Но клубът, който беше засегнат от финансови затруднения, не може да му плаща възнаграждението, което е принудило ганаеца да напусне", твърдят в африканската страна.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теко

    10 4 Отговор
    Зоните зовът

    Коментиран от #2

  • 2 Само Левски

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "Теко":

    09.09.2016....това е сигурно!!За зоните не е много сигурно!Но дори и да фалираме,едно е сигурно,ще извървим пътя по ЧЕСТНИЯ начин!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Левски 1914

    4 2 Отговор
    Обаче понеже в статията липсва кодовото име - ЦСКА - аз я подминавам :)
    Ще чакам статия за ЦСКА да си потроля наволя ;)
  • 4 Емо Велев

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Само Левски":

    Изписвай цялото име с цифри! Старото ЛЕВСКИ фалира! Даже два пъи е ФАЛИРАЛ!!!

    МЕНТЕТО на Лавчис не е ЦСКА. За справка Петър Петров, Илия Козарев, Златин Тепсиев...

    Коментиран от #8

  • 5 Бай Стою касапина

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Само Левски":

    А дано, ама надали! Честността е понятие с големи размери. При последните управници на Левски това обаче е нещо съмнително?!
  • 6 Гост

    4 2 Отговор
    Това жалко отборче няма ли да го закрият най-после, че да свършва тази агония.
  • 7 Е Вел

    3 0 Отговор
    Нема страшно, са със кинтите от Санкаре ша платят на Насиру, аааа тоя санкаре от ЦСКА бил....
  • 8 😄😄😄

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Емо Велев":

    Ментето на Лафчис не е ЦСКА ли, леле мале 😄😄😄😄😄😄😄 Как се издаде че с ника на "Левски 1914" сте един и същ. Сам се закачаш и сам си отговаряш, отдавна го подозирах това. Ти нямаш отбор.
  • 9 БоленЛевскар

    1 0 Отговор
    Не се кодоша, левскар съм от 1956година, преди още да тръгна на училище, болен условно казано- имам пареза на краката. Вместо тия тъмно белите, ако бяха взели мене за нищожна заплата, щяха да имат твърда резерва за всеки мач, а ..масажиста току виж ми излекувал парезата и тогава можеше да вляза в игра, слаба ми е игровата практика, последно играх преди 40 години, но щях да дам всичко от себе си. А за раздяла нямаше да искам неустойка, а даже щях да почерпя. Тъжно, но ...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Футболен Фен

    0 0 Отговор
    Въпросът пред Левски не дали, а кога ще фалира официално! И какво ще предпочетат А окръжна или В югпзападна - въпрос на едно тире - ниюо повече!