Last news in Fakti

29 Април, 2021 06:28 2 006 2

Начертаха бъдещето на Лео Меси в ресторант

  • лионел меси-
  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • хорхе меси

Отбелязва се, че преговорите са били положителни и за двете страни

Президентът на Барса Жоан Лапорта се е срещнал с бащата на Лео Меси - Хорхе, който е и негов агент. По време на вечеря в ресторант двамата са обсъдили бъдещето на аржентинеца, съобщи каталунския телевизионен канал TV3.

Отбелязва се, че преговорите са били положителни и за двете страни. Хорхе Меси е наясно с настоящото икономическо състояние на клуба и затова се е съгласил синът му да подпише нов договор при двукратно намаление на заплатата през първата година.

В същото време е обсъждан дългосрочен контракт за 10 години. В първите две от тях той ще продължи да играе, след което иска да се присъедини към МЛС. Проектът е после отново се върне в Барселона, но вече като част от спортно-техническия щаб на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    10 1 Отговор
    Меси от Банкя има бъдеще в отбора на Централния Софийски Затвор.

    Коментиран от #2

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На килограми Меси от Банкя
    е поне 3 пъти по-тежък от Ла Пулга...