Last news in Fakti

29 Април, 2021 10:09 2 126 4

Бивш модел съди Кристиано Роналдо за обезщетение от 56 милиона паунда

  • футбол-
  • съд-
  • кристиано роналдо-
  • катрин майорга

Делото все още е далеч от развръзката си, но английският таблоид "Сън" се е добрал до документи, които разкриват претенциите на Майорга

Бивш модел съди Кристиано Роналдо за обезщетение от 56 милиона паунда - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият модел Катрин Майорга, която преди време обвини Кристиано Роналдо в изнасилване, иска обезщетение в размер на 56 милиона паунда от звездата на Ювентус. Делото все още е далеч от развръзката си, но английският таблоид "Сън" се е добрал до документи, които разкриват претенциите на Майорга.

Според информации дамата претендира за 18 милиона паунда обезщетение за "болки и страдания", причинени е миналото, и още толкова за същите неща, които ще преживее в бъдещето като следствие на събитията от 2009 година.

Още 18 милиона са в категорията "наказателно обезщетение". Като се добавят и съдебните такси, общата сума възлиза на 56,5 милиона паунда, което се равнява на две годишни заплати на Кристиано Роналдо.

Адвокатите на Майорга са предоставили списък от цели 60 свидетели, които искат да дадат показанията си пред съда.

Кристиано Роналдо, разбира се, категорично отрича обвиненията, че е изнасилил Майорга по време на почивка в Лас Вегас през 2009 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    28 1 Отговор
    Няма шанс тая рекетьорка, но ще изкара пари от интервюта и "книги", които ще и вземат адвокатите, като хонорари! Накрая обаче някой милионер, ще съжали "горкото момиче" и ще се ожени за него! Глупави хора, колко щеш!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НЯКОЙ

    1 10 Отговор
    тоя злобар роналдо не спря с простотиите му
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.