Last news in Fakti

29 Април, 2021 11:00 1 955 4

Треньорът на ПСЖ: Головете на Ман Сити паднаха случайно

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • шампионска лига

Но истината е, че съперникът създаде повече положения от нас

Треньорът на ПСЖ: Головете на Ман Сити паднаха случайно - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино прие тежко загубата с 1:2 от Манчестър Сити на 1/2-финала в Шампионската лига. Той смята, че двата тима са си поделили по едно полувреме, но по-добрата игра на гостите през втората част е била решаваща.

"Получиха се две напълно различни полувремена. През първото играхме по-добре, създадохме положения, и заслужавахме да водим, но през втората част те бяха по-добри. И двата гола паднаха случайно, но истината е, че съперникът създаде повече положения от нас. В крайна сметка си поделихме по едно полувреме. Разочаровани сме от двата гола, които получихме. Още по-тежко е, че това се случи на 1/2-финал.

През второто полувреме те бяха по-постоянни и ни бе трудно да се справим. Физически бяха по-агресивни. Трудно ни бе да печелим топката. Във футбола трябва да вярваш. След шест дни ще опитаме да спечелим и да отбележим голове.

Разбира се, поставени сме под напрежение, но във футбола трябва да опиташ", заяви Почетино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    7 4 Отговор
    Почетино, поне признай, че треньора на Сити те надигра с тактика и стратегия. Неймар, Мбапе нищо не струват, ако няма съотборници, които да ги подкрепят с пасове. ПСЖ ще отпадне, кой каквото и да казва.

    Коментиран от #3

  • 2 Жоро

    4 4 Отговор
    Психически ПСЖ са слаби а европапе още е недорасляк

    Коментиран от #4

  • 3 Футболен експерт

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    Кой е тоя " Неймар" ,че да обявявява " война"?? Каква титла / европейска или световна / е спечелил с ПСЖ?? Айде да бега!! Ха ха ха ха!!
  • 4 Лол

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Психически слаби победиха 2 отбора с история