Last news in Fakti

29 Април, 2021 16:07 1 612 1

Росен Барчовски с първи думи след изтегления жребий за Евробаскет 2022

  • росен барчовски-
  • евробаскет 2022-
  • жребий

"Много тежка група. То леки няма. Надявах да сме в Германия", заяви селекционерът на националния ни отбор по баскетбол за мъже

Росен Барчовски с първи думи след изтегления жребий за Евробаскет 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на мъжкия национален отбор Росен Барчовски беше малко разочарован от жребия, който изтегли България за Евробаскет 2022.

Както стана ясно по-рано днес на церемонията в Берлин, България попадна в група на първенството, която ще играе своите срещу в столицата на Грузия - Тбилиси. Освен срещу домакините, националите ще се изправят срещу Русия, Испания, Белгия и Турция.

"Много тежка група. То леки няма. Надявах да сме в Германия, за да сме по-близо до втората фаза, защото вярвам, че ще се класираме. Тепърва ще анализираме групата", коментира Барчовски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късмет

    2 0 Отговор
    Да тренират тройки.