Last news in Fakti

30 Април, 2021 09:56 1 346 0

Куман: Загубихме концентрация през второто полувреме

  • куман-
  • барселона-
  • обрат-
  • изненада-
  • червен картон-
  • изгонване-
  • съдия-
  • гранада-
  • издънка

"Червеният картон, който получих, не бе честен", заяви наставникът на Барселона след загубата от Гранада

Куман: Загубихме концентрация през второто полувреме - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона обясни защо според него каталунците допуснаха изненадваща загуба с 1:2 от Гранада след обрат у дома. Според нидерландския специалист тимът му е загубил концентрация, а съперникът се е защитавал добре.

"През втората част не бяхме толкова концентрирани в защита, както през първата. Имахме няколко шанса да вкараме втори гол при 1:0, но ни липсваше концентрация. Заради това загубихме днес. След първия гол не трябваше да оставяме толкова празни пространства“, коментира нидерландският специалист.

"Изравнителният гол на Дарвин Мачис промени мача. Опитахме се да продължим, но не успяхме да създадем много положения. Гранада се защитаваше добре с много играчи в задни позиции. Загубата е много тежка за нас, защото вече не всичко е в нашите ръце. Сега е време да се фокусираме върху следващите мачове. Трябва да вдигнем морала си. Мачът в неделя срещу Валенсия е от изключително значение за целия сезон“, добави той.

"Отново казвам, че е много важно да победим в неделя. Нашите цели остават същите – шампионска титла. Ще е нужно да вложим енергия, да надградим и да продължим напред. Залогът все още е много голям. Никой отбор няма лесни мачове“.

Малко след изравнителния гол Роналд Куман бе изгонен с червен картон от съдията и няма да води Барса в предстоящия мач срещу Валенсия в неделя.

"Червеният картон ме афектира, защото не беше честно. Ако съм използвал грозни думи срещу съдията, ще си призная и ще се извиня. Не съм обидил четвъртия съдия. Отнесох се с уважение към него и просто коментирах няколко ситуации. Искам да знам какви думи съм използвал. Определено не използвах лоши думи“, каза още специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА