4 Май, 2021 10:25 1 480 0

Парма изпадна от Серия "А"

  • парма-
  • футбол-
  • серия а-
  • торино

С поражението вече и теоретично няма шанс да се спаси в оставащите 4 кръга

Парма изпадна от Серия "А" - 1
Снимка: БГНЕС

Парма е вторият сигурен изпадащ от Серия "А" след Кротоне. Това стана ясно след загубата на бившия отбор на Христо Стоичков с 0:1 като гост на Торино в мач от 34-ия кръг. С поражението вече и теоретично Парма няма шанс да се спаси в оставащите 4 кръга.

Единственото попадение в мача падна в 63-ата минута, когато "дуковете" бяха наказани от национала на Косово Мергим Войвода, разписал се отблизо след асистенция на Кристиан Ансалди.

С победата Торино направи важна крачка към спасението, като се изкачи до 15-ата позиция с 34 точки. Парма пък остава на предпоследното 19-о място с 20 точки и дори и да спечели оставащите си 4 двубоя, няма как да измести 17-ия Каляри, който е с 32 точки, но и с по-добри показатели в преките двубои с "дуковете".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА