Last news in Fakti

4 Май, 2021 10:08 2 518 2

Наказаха футболна чиновничка за сводничество в националния отбор за жени

  • футбол-
  • женски футбол-
  • изнасилване-
  • сводничество-
  • хаити

Разследването на ФИФА доведе до разкрития, че от 2014 година Жан-Барт е изнасилвал дори 14-годишни момичета и е взимал любовници от отбора за девойки

Наказаха футболна чиновничка за сводничество в националния отбор за жени - 1


Футболна чиновничка в Хаити беше наказана с 10 години забрана да се занимава с футбол и глоба от 20 000 швейцарски франка заради сводническа дейност в националния отбор на страната за жени.

Етичната комисия на ФИФА реши, че Нела Джоузеф, бивш супервайзър на отбора на Хаити до 20 години, е използвала заплахи и принуждавала момичета от отбора да осъществяват сексуални контакти с бившия президент на Футболната асоциация на Хаити - Ив Жан-Барт.

Разследването на ФИФА доведе до разкрития, че от 2014 година Жан-Барт е изнасилвал дори 14-годишни момичета и е взимал любовници от отбора за девойки. Припомняме, че през 2020 г. той беше изхвърлен завинаги от футбола.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 2 Отговор
    Негр*иди.
  • 2 Ив Жан барт

    3 0 Отговор
    Малко французин си пада