Last news in Fakti

4 Май, 2021 14:12 1 571 0

Чави Ернандес може да се завърне в Барса още през лятото

  • чави ернандес-
  • барселона-
  • футбол-
  • ал сад-
  • жоан лапорта

Според медии в Испания е възможно той да се завърне на “Камп Ноу” на ръководна позиция и като част от плана за преструктуриране на новия президент Жоан Лапорта

Чави Ернандес може да се завърне в Барса още през лятото - 1

Легендата на Барселона Чави Ернандес изненадващо може да напусне своя тим Ал Сад след края на сезона, съобщават медии в Катар. Бившият полузащитник все още не е получил оферта за нов договор, настоящият му изтича след края на настоящата кампания.

Чави бе свързван с треньорския пост в Барселона, но на няколко пъти отхвърляше подобна възможност, макар да е заявявал интерес към работата в бъдеще.

Според медии в Испания е възможно той да се завърне на “Камп Ноу” на ръководна позиция и като част от плана за преструктуриране на новия президент Жоан Лапорта, тъй като позицията на настоящия треньор Роналд Куман е смятана за сигурна на този етап.

Чави бе един от подкрепилите именно Лапорта преди изборите за президент на каталунския гранд през март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА