Last news in Fakti

5 Май, 2021 09:33 5 252 3

Масово меле на терена след 1/2-финала за Купата на България

  • женски футбол-
  • полуфинал-
  • купа на българия-
  • меле

От двата лагера трябваше да се намесват, за да се предотврати по-голям сблъсък

Масово меле на терена след 1/2-финала за Купата на България - 1

Отборът на Барокко се класира за финала за Купата на България в женския ни футбол след победа с 2:1 над Пирин лейдис. В спор за трофея Барокко излиза срещу НСА, който елиминира с 2:0 Локомотив Пловдив в другия полуфинал.

Двубоят между Пирин лейдис и Барокко се игра на стадион “Христо Ботев” в Благоевград и предложи много драматични моменти, а след последния съдийски сигнал се стигна до масово меле на терена и от двата лагера трябваше да се намесват, за да се предотврати по-голям сблъсък.

Емили Дамянова изведе Пирин лейдис напред още във 2-ата минута с прехвърлящ удар с глава. Барокко стигна до пълен обрат с голове на Деница Семкова (16) и Айлин Чаушева (69). В четвъртата минута на добавеното време гредата спаси гостенките.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блатен Асечки

    5 1 Отговор
    Чекаме размена на фланелките
  • 2 Честито

    11 1 Отговор
    Меле между жени-футболистки? Това е рай за мъжките очи-ритане, плюене, скубане на коси, дърпане на фланелки, евентуално разкъсване на тези фланелки, сваляне на шортите, мятане на гърди и зад.ни.ци, одиране по лицата и шуртене на кръв....истински филм ще е.
  • 3 Шаран БГ

    2 1 Отговор
    Да се намесиш в женски двубой или да предотвратиш сбиване мужду жени ....... Това е престъпление !!!