6 Май, 2021 11:15 2 021 2

Херо: Има неща, от които много ме боли

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • берое-
  • efbet лига

Как играеше отборът миналата година и как от февруари насам? Как мислите, че само спортно-технически ли са причините?

Херо: Има неща, от които много ме боли - 1
Снимка:

Доскорошният наставник на Берое Димитър Димитров-Херо обясни, че болката му от случилото се под Аязмото е голяма. Той намекна, че причините за промяната в играта на заралии не са само спортно-технически. След домакинската загуба от Царско село ръководството на Берое взе решение да се раздели с бургазлията.

Изненадващо начело на тима застана помощникът му Петър Колев, от когото пък Херо се почувства предаден. Асистентът също подаде оставка след ремито с Монтана (1:1), като изтъкна, че не е получил благословията на Димитров да стане старши треньор. Впоследствие Петър Колев се завърна на поста.

"Доста съм разочарован, и то от много неща. Не мога да кажа, че съм гледал мачовете в това състояние след освобождаването ми. Как си представяте, дали болката ми е голяма?! Как играеше отборът миналата година и как от февруари насам? Как мислите, че само спортно-технически ли са причините? Аз не спирам да анализирам нещата. Берое играеше най-атрактивния, най-нападателния и добър футбол", каза Херо пред "Тема Спорт".

"И изведнъж със същия треньор, със същите футболисти и подготовка нещата се промениха. Да, пандемията оказа влияние, но има неща, които сега не е моментът да ги коментирам. Има неща, от които много ме боли. Всяка една моя дума знам как се тълкува. Как се чувствам, аз си зная най-добре", добави Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    3 4 Отговор
    Този е ревльо номер 2 във футбола, но прави всичко възможно да догони безспорния първенец в това отношение Тити
  • 2 1234

    5 3 Отговор
    Хер, защо предаде Левски и Гонзо.