Last news in Fakti

6 Май, 2021 11:48 2 458 3

Крушарски: На някои хора в Пловдив ще им покажа, как се прави, докато някои други само лапат

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив

Стига са жалили само Ботев и са им давали какво ли не

Крушарски: На някои хора в Пловдив ще им покажа, как се прави, докато някои други само лапат - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обеща добри новини за тима.

„Ще се случват хубави неща. На някои хора в Пловдив ще им покажа, как трябва да се правят нещата, докато някои други само лапат“, отсече бизнесменът пред „Мач Телеграф“ на път за бизнес срещи в Русия.

„Покрай Великден имах важни и обнадеждаващи разговори. Искам отборът и феновете да са спокойни. Както и господин заместник-кметът по строителство и инфраструктура Пламен Райчев. Сега няма да влиза в затвора. Беше казал, че ако разпише документ, който да ми разреши аз да си оправя стадиона, щял да влезе в затвора. Сега няма да влезе“, коментира още Крушарски. Той скочи и срещу различното отношение на управляващите към пловдивските отбори.

„Трябва да има равни условия за всички. Стига са жалили само Ботев и са им давали какво ли не. Те нали ще правят и дублиращ отбор. Знаете ли колко ще му струва издръжката? Пари явно си имат и помощта трябва да е еднаква за всички. Аз колко години вече сам се оправям“, заяви Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЛЕВСКИ

    6 4 Отговор
    Този само се жали. Ама на тях също дадоха 15 милиона. На тях им дадоха някви 40 декара в квартал Тракия май. Тези са жалки. Само плачат ама кога блокираха магистралата по нареждане на Боко сичко бе добре....
  • 3 Говедо

    2 4 Отговор
    Сега,когато от Боко пд отново трябва да ставате Доко пд,и спрат обществените поръчки,ще видим Алко какви ще ги свърши