7 Май, 2021 16:48 1 584 2

ЦСКА 1948 с шокираща молба до РЗИ за мача с ЦСКА

  • цска 1948-
  • футбол-
  • цска-
  • рзи

Мотивът на ЦСКА 1948 е, че няма достатъчна бройка професионални състезатели и няма как да изпълни нареждането на БФС да се яви и да изиграе днешната среща срещу ЦСКА

ЦСКА 1948 с шокираща молба до РЗИ за мача с ЦСКА - 1

Срещата между ЦСКА 1948 и ЦСКА да се играе по програма. Това окончателно решение бе взето по-рано днес от Апелативната комисия към БФС. Както е известно, ЦСКА 1948 поиска от футболния съюз да отложи мача, тъй като в тима има 11 футболисти, които са диагностицирани с COVID-19.

След отказа на АК червените са започнали подготовка, но са отправили и искане към РЗИ. А именно: да им разреши да използват 11-те състезатели, които са под карантина заради коронавируса, съобщава Спортал.

Мотивът на ЦСКА 1948 е, че няма достатъчна бройка професионални състезатели и няма как да изпълни нареждането на БФС да се яви и да изиграе днешната среща срещу ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идеолог

    3 1 Отговор
    Само Цена 1948, обичаме те💯🏆👌👏

    Коментиран от #2

  • 2 Варна

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Идеолог":

    Я да oбяcнят тия измисленяци , защо Спрокел, Тангаринини и Боладовци си търсят парите от ПФК ЦСКА-София АД, а не от ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани)? Нали те били ЦСКА? Не се е чувало Спрокел и Тангариня да са играли в Литекс или Чавдар, нaли? ;) Защо ЦСКА София трябва да плаща на Спрокел за нещо от преди 15 години, ако не са ЦСКА? И нaй вeчe: зaщo ги e cтрaх oт фeнoвeтe нa ЦCКA?