7 Май, 2021 17:02 1 426 4

Положението в ЦСКА 1948 се влошава: Нови четирима са заразени с COVID-19?

  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • коронавирус

В този момент ЦСКА 1948 не разполага с вратари и почти никакви защитници

Положението в ЦСКА 1948 се влошава: Нови четирима са заразени с COVID-19? - 1
Снимка: БГНЕС

Положението в отбора на ЦСКА 1948 се влошава. До този момент се знаеше, че 11 играчи на "червените" са с коронавирус. Gong.bg научи, че има сериозни съмнения, че нови четирима футболисти са заразени с COVID-19. На въпросните състезатели ще им бъдат направени тестове.

В този момент ЦСКА 1948 не разполага с вратари и почти никакви защитници.

Припомняме, че по-рано днес от ЦСКА 1948 обявиха, че мач с ЦСКА днес няма да има. От Апелативната комисия към БФС обаче не уважиха молбата на "червените" и споделиха, че срещата трябва да се играе по програма.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедо

    8 3 Отговор
    Стига с тия циркове.Някои от играчите се разболяха за второи път,тоя ненормалик спирка няма
  • 2 Той

    4 1 Отговор
    Този проект бе създаден с благословията на Боци, от кyчките му, ДомyзAга и Цekта.. За да пречи на ЦСКА, да изгради оъбово с подкрепата на всички фенове, нов модерен отбор и база.
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    Този явно много го е страх да не го наритат на терена и си измисля какви ли не оправдания, за да не излезе отборът. После още два месеца ще квичи, че е онеправдан. Пълен смях.

    Коментиран от #4

  • 4 Варна

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Я да oбяcнят тия измисленяци , защо Спрокел, Тангаринини и Боладовци си търсят парите от ПФК ЦСКА-София АД, а не от ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани)? Нали те били ЦСКА? Не се е чувало Спрокел и Тангариня да са играли в Литекс или Чавдар, нaли? ;) Защо ЦСКА София трябва да плаща на Спрокел за нещо от преди 15 години, ако не са ЦСКА? И нaй вeчe: зaщo ги e cтрaх oт фeнoвeтe нa ЦCКA?