11 Май, 2021 11:00 1 381 0

Интер продава някоя от звездите си по спешност

  • интер-
  • футбол-
  • серия а-
  • suning

Собствениците от Suning изпитват финансови затруднения и те се отразяват и на клуба

 Интер продава някоя от звездите си по спешност - 1
Снимка: БГНЕС

Интер може да бъде принуден да продаде някоя от звездите си през лятото, за да попълни огромната дупка в бюджета си, твърди "Corriere della Sera". Собствениците от Suning изпитват финансови затруднения и те се отразяват и на клуба. Затова ще трябва да се вземат някои непопулярни мерки.

Според информациите, от Интер са готови да пуснат на пазара някой измежду Лаутаро Мартинес и Алесандро Бастони. Всеки от тях може да бъде продаден за доста сериозна сума, която да попълни касата на клуба и да осигури средства за лятната селекция.

Лаутаро Мартинес отдавна е в полезрението на Барселона и Манчестър Сити. Със сигурност те следят внимателно ситуацията с аржентинеца и е възможно да опитат да го привлекат през лятото, ако той наистина бъде пуснат на пазара.

Бастони също впечатли със силните си изяви през сезона и все повече клубове се интересуват от него. Той е свързван с Ливърпул, Байерн (Мюнхен) и Барселона. В момента 22-годишният бранител е оценяван на около 55 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА