14 Май, 2021 15:51 1 819 5

ОСК ЦСКА иска среща със служебния министър на спорта

  • цска-
  • спортен министър-
  • оск цска-
  • футбол-
  • среща

Вчера на стадион “Българска Армия” бе проведено редовно отчетно изборно събрание на Обединен спортен клуб ЦСКА

ОСК ЦСКА иска среща със служебния министър на спорта - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА оповести, че се е състояло периодичното отчетно изборно събрание на всички спортни клубове. Едно от важните решения е желанието Обединения спортен клуб да проведе среща с новия спортен министър Андрей Кузманов заради спортните комплекси на "червените".

"Армейци,

Вчера на стадион “Българска Армия” бе проведено редовно отчетно изборно събрание на Обединен спортен клуб ЦСКА.

С пълно единодушие бе преизбран стария председател: бившият европейски шампион по борба Георги Калчев. Запазен бе и старият УС, като на мястото на покойния Заслужил майстор на спорта и заслужил треньор Симеон Ценев, бе избран президентът на хокеен клуб ЦСКА - Кирил Ходулов.

Едно от първите решения на общото събрание на клубовете бе да поиска официална среща с новия министър на спорта. Целта на срещата е да се постави отново въпроса за безпрецедентното и безотговорно унищожение на спортните комплекси на ЦСКА", пише на официалния сайт на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 7 Отговор
    Служебния министър на спорта веднага да разпореди да се извърши проверка как Литекс обединен с Чавдар Етрополе започна да носи името на отбор, който ФАЛИРА и къде отидоха 20 и няколко млн.
  • 2 ЦСКА София 1948

    4 3 Отговор
    Твои ли бяха тези 20 милиона дето са изчезнали, защото това е частна фирма а не държавна? И ти в качеството си на какъв се изказваш по въпроси които изобщо не те касаят. Държавата си е получила всичко до стотинка.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА София 1948":

    Като е частна фирма трябва да правят каквото си искат ли обединение, машинации и от В група директно в специално създадената за тях нова лига.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЦСКА София 1948

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Правят всичко в рамките на закона. Когато измислят нови комунистически закони които да те удовлетворяват тогава се изказвай по тая тема. да те е6а в севернокорейската маймунна