Last news in Fakti

14 Май, 2021 20:30 5 557 2

Забавен момент: Феновете паднаха от смях с този лекар (ВИДЕО)

  • ярун-
  • лекар-
  • футбол-
  • мач

Дали заради напредналата си възраст или просто, за да спечели време, медикът се придвижваше толкова бавно по терена, че контузеният футболист успя да стане и да преодолее болката

Забавен момент: Феновете паднаха от смях с този лекар (ВИДЕО) - 1

Забавен момент от долните нива на хърватския футбол се превърна в хит в социалните мрежи.

Лекарят на Ярун се превърна в главно действащо лице при победата с 2:1 над НК Търне, опитвайки да помогне на играч в последните минути (5:10 на видеото).

Дали заради напредналата си възраст или просто, за да спечели време, медикът се придвижваше толкова бавно по терена, че контузеният футболист успя да стане и да преодолее болката, докато клубният лекар мина покрай него и го потупа по рамото.

Появата му предизвика вълна от забавни коментари на феновете, които не спряха да се шегуват с постъпката му.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    21 1 Отговор
    Нищо смешно не видях! Човекът си ходи съвсем нормално! Павлеееееее,добре ли си?!?
  • 2 Анаболен Чалгар

    7 0 Отговор
    Не схванах кое е забавното. Сигурно, защото футбол не гледам. Видях човек на възраст с предполагаемо медицинско образование да се отправя към човек претендиращ за неговата нужда... Вие какво видяхте, че го определихте за "забавно" - бавната походка на стареца ли? Смейте се тогава на треньорите, че са го избрали за доктор и се съмнявайте в техния морал, че го хвърлиха за подигравка. Знаията и уменията на този старец са всъщност ключови за успеха и здравето на съзтезателите (не пиша спортисти, защото са професионалисти и определението ще бъде неточно)