14 Май, 2021 18:47 1 698 1

Фенове на наш футболен клуб скочиха на ръководството заради уволнение на треньор

  • нефтохимик-
  • футбол-
  • людмил киров

През годините се нагледахме и наслушахме на всякакви простотии, сътворени от собственици на Нефтохимик и "радетели" за бъдещето на клуба!

Фенове на наш футболен клуб скочиха на ръководството заради уволнение на треньор - 1

Привържениците на Нефтохимик излязоха с позиция след уволнението на треньора Людмил Киров снощи след загубата с 2:3 от Созопол.

Ето какво написаха феновете на страницата Ultra Nafta:

"През годините се нагледахме и наслушахме на всякакви простотии, сътворени от собственици на Нефтохимик и "радетели" за бъдещето на клуба! Всякакви знайни и незнайни герои се изреждаха да се надпреварват, как "трябва да се прави футбол"! През тези години, в много малко моменти ние феновете сме усещали тръпката от изживения момент на трибуната! Сега е точно такъв момент! Момент в който виждаме, че Нефтохимик надскача своите възможности и е на крачка от спасението във Втора Лига само и единствено заради работата на Людмил Киров и раздаването на футболистите!

И БАМ, отново уникален ход ! След 4 победи и две загуби, само два мача преди края на първенството той е освободен! Дами и господа управляващи! Спрете най-накрая с неадекватните управленски решения! Ние не се интересуваме от "отношенията" между Анелия, Манол, Венци, Драган, Петкан или Маугли! Ние се интересуваме само и единствено от това, което треньорът и момчетата ни дават на терена! Победи, мъжка игра, битка! ФУТБОЛ! Това ни накара отново да говорим за футбол а не за интриги! Г-н Киров, ние твърдо заставаме зад вас и вашите решения! Вие сте треньорът за Нефтохимик!"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Оти се кОсите,като че ви мине...