Last news in Fakti

17 Май, 2021 10:16 2 129 4

Майката на английски национал пострада сериозно след пиянско сбиване

  • фил фоудън-
  • клари-
  • бой-
  • сбиване-
  • футбол

Клари Фоудън празнувала рожден ден на своя приятелка, но количествата алкохол явно не се отразили много добре на двете госпожи

Майката на английски национал пострада сериозно след пиянско сбиване - 1
Снимката е илюстративна

Майката на английския национал Фил Фоудън – Клари, пострада сериозно след пиянско сбиване. И двете очи на 41-годишната дама са били посинени, а по тялото ѝ също личат белези от ухапвания.

Клари Фоудън празнувала рожден ден на своя приятелка, но количествата алкохол явно не се отразили много добре на двете госпожи.

Според информациите, скандалът между двете дами избухнал, след като едната поискала цигара от другата. Последвала размяна на реплики, малко след това двете започнали да разменят удари. Очевидци твърдят, че на улицата пред бара също прехвърчяли и бутилки с водка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Англичани

    17 2 Отговор
    Няма по важна новина от тази! Незнам как съм спал досега,без да съм бил информиран. О боже!!!
  • 2 ФЕН

    14 0 Отговор
    Евалата такива туристи ни трЕбват на Слънчака и мутрите са хвЪрлили кърпата тези и на пиене и бой носят......язък за момчето дано слуша тренера си а не майка си за пътя в жИвота !!!
  • 3 Сандо

    9 0 Отговор
    Тия съвсем подивяха - бият и ръфат дегенератите,нема лабаво!
  • 4 Медуза

    1 0 Отговор
    Дъртите английски кранти са излокали доста алкохол, направили са главите, и понеже не са намерили някой мераклия да ги плющи-скарали са се. Пък и интересно-едната е имала боксьорски заложби и ляв-прав, десен-прав ....дръж тези бушони в лицето на другата.