17 Май, 2021 12:50 972 9

ЦСКА: Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика

  • арда кърджали-
  • цска-
  • футбол

Както е известно, от БФС допуснаха само 4000 души да наблюдават на живо срещата, което от ЦСКА определят като „крайно недостатъчно”

ЦСКА: Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА излезе с нова декларация относно предстоящия финал за Купата на България срещу Арда Кърджали. От „червения” клуб информират феновете си, че към този момент няма никакво развитие по казуса с публиката в решителния мач.

Както е известно, от БФС допуснаха само 4000 души да наблюдават на живо срещата, което от ЦСКА определят като „крайно недостатъчно”.

Ето и цялата позиция на ЦСКА, която публикуваме без редакторска намеса:

„Армейци,

Още миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

За съжаление, към момента - понеделник, 11:07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен.

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тепе

    6 5 Отговор
    По притеснително е как се ползва системата ВАР в България! В ситуацията непосредствено преди да отсъдят дузпа във вреда на ЦСКА, същият футболист на Локомотив е в засада (вижте повторенията, с глава е зад отбраната на ЦСКА), странно защо ВАР не сезира главния съдия за засадата, а сезира главния съдия за дузпа? За втория гол на Локомотив "становището" на ВАР е, че нямат подходяща камера и затова оставят нещата така. Явно ВАР се използва по нечестен начин според "зависи"!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 777

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тепе":

    ВAР ocтъждa дa cвирят дузпи cрeщу фирмeнoтo прoeктчe нa Гeлa, caмo зaщoтo нe им трябвaт тoчки вeчe.

    Инaчe ВAР e нoвoтo oръжиe в ръцeтe нa Гeлa, тoecт те cи рeшaвaт кoe пoлoжeниe дa ce oтcъждa и кoe-нe(кaктo нa мaчa Лoкo Пд-ЦCКA):



    Шeфът нa Cъдийcкaтa кoмиcия към БФC - Кocтaдин Гeргинoв зaяви чe, прeдшecтвeникът му нa тoзи пocт - Пeтър Пeтрoв, кoйтo към мoмeнтa e глaвeн oтгoвoрник зa въвeждaнeтo нa ВAР, имa cимпaтии към шaмпиoнa Лудoгoрeц:

    "В cъдийcкитe cрeди ce гoвoри, чe Пeтър Пeтрoв, кaтo бивш шeф нa cъдиитe, имa някaкви cимпaтии или кaктo иcкaтe гo нaрeчeтe, към Лудoгoрeц"



    Имeннo пoрaди тaзи причинa Пeтрoв бe cмeнeн кaтo cъдийcки нaблюдaтeл нa нeдeлнoтo дeрби мeжду Лeвcки и Лудoгoрeц нa "Гeрeнa".



    Тук oбaчe изниквa въпрoca, дaли Пeтрoв щe ocтaнe oтгoвoрник зa ВAР, щoм caмият шeф нa cъдиитe имa cъмнeниe в нeгoвaтa бeзприcтрacтнocт.



    Другият въпрoc e дaли щe му бъдe търceнa oтгoвoрнocт, aкo ce нaмeри връзкa мeжду прeдпoлaгaeмитe му cимпaтии към Лудoгoрeц и oтcъждaния в пoлзa нa тoзи клуб пo врeмeтo, кoгaтo тoй e бил шeф нa cъдиитe.
  • 3 Бонговец

    5 3 Отговор
    Събираме се 30000 в сряда сутринта и блокираме центъра и стадиона с искане мача да се отложи до решение за запълване на 100% от местата.Още в 11 часа казусът ще бъде решен.Властта проработва едва когато я сритаме с мощен шут в за.ника.САМО ЦСКА!

    Коментиран от #6

  • 4 стар цесекар

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тепе":

    Така е. По-важното е обаче че играхме безобразно слабо през второто полувреме. Цял мач без нито един точен удар. Ако така ще е и на финала, няма никакво зночание колко ще е публиката.
  • 5 истината

    1 2 Отговор
    Припоци!Вместо да мрънкате,благодарете,че БФС е тотал щета и ви осигурява втори домакински финал!
    Не че Арда,няма да ви разцепи и без това съдраните ловешки трътки,но не ги чувам те да протестират,че мача няма да е примерно в Стара загора,нали?
    И какъв ВАР ви е в простите китари,като нямахте и едно положение срещу Локомотив-Пловдив?Главата на Салинас била зад отбраната на -то...УАУУУ...амейзинг,импосибъл и т.н.
    Просто сте един посредствен отбор с претенции и нямате класата за нещо повече от финал,3-то място и бараж!
  • 6 Малий

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бонговец":

    Гришата ше ви земе парите за билетите.
    Трябваше да се съберете когато Литекс се настани на Армията. Пред фифа се кълне че е ЛИТЕКС преименуван.
  • 7 ГЕРЕН

    3 2 Отговор
    НАДЕЖДАТА, ЧЕ ПУБЛИКАТА ЩЕ
    ИМ ПОМОГНЕ. ДА АМА НЕ. АРДА
    С ПО МАЛКО ПУБЛИКА ЩЕ ГИ БИЕ.
    В ТИРЕТО НАЕМНИЦИТЕ СА МНОГО.
    ТОВА Е ПАГУБНО.
  • 8 Истина

    3 0 Отговор
    Чакайте бе, такова нещо като цска не съществува, просто го няма! Не заблуждавайте хората. Питайте УЕФА! Има Чавдар с лиценза на Литекс, играещ в София, т.е. едно недоносче. Ама все пак сме в България и си имаме Тиква + БФС. Как не са се сетили други фалирали отбори в света да си сложат тире, примерно Парма, Уимбълдън, Рейнджърс. АЕК, Фиорентина...

    Коментиран от #9

  • 9 истината

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Истина":

    Въпрос на чест!