17 Май, 2021 21:08 3 881 5

Десподов осъди клуба, чиято собственост е

  • кирил десподов-
  • каляри-
  • съд

През този сезон нападателят играе като преотстъпен в Лудогорец и успя да спечели титлата с разградчани

Десподов осъди клуба, чиято собственост е - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Кирил Десподов спечели делото срещу Каляри за неизплатени заплати, но не успя да постигне друга от целите си – да разтрогне договора си по вина на италианския клуб, съобщи centotrentuno.com.

През този сезон нападателят играе като преотстъпен в Лудогорец и успя да спечели титлата с разградчани.

Днес Италианският арбитражен съд е съобщил решението си, че Десподов трябва да получи обезщетение в размер на 48 000 евро заради неизплатени заплати през 2020 година. По това време нападателят се завърна в Каляри след наем в автрийския Щурм Грац, но италианският клуб отказа да му плати две заплати – за юли и август. Българинът претендираше за 34 000 евро, но в крайна сметка ще получи 48 000.

Почти сигурно бъдещето на Десподов не е свързано с Каляри, а интерес към него проявиха Уест Бромич, Валенсия и Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да отива в Галатасарай

    4 2 Отговор
    Ще си откара на сгодни булки, мммм че квото са дашни, въобще няма да мисли за футбол!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 München

    7 4 Отговор
    Да знае, че от него НИЩО няма да излезе.
  • 4 жвс

    8 3 Отговор
    За какво ни е цирк, като имаме БФС?
    Последната изява на манежа на този цирк е с един мач, който първо бе отменен, после бе присъден като служебна победа, а сега отново е насрочен.

    Ясно - когато собственикът на единия отбор (Найденов) е и генерален спонсор на първенството, ставаш гъвкав и отстъпчив. Защото може да стане така, че "Ефбет Лига" изведнъж да остане само "Лига". И едни пари да се загубят.

    Но трябва по някакъв начин да си последователен. Не може едната седмица да откажеш да отложиш мач, защото няма дати, на които да се играе, а следващата да намериш такива и да върнеш времето, отменяйки решението за служебен резултат.

    Въвежда се ВАР само за плейофната фаза и изведнъж за три кръга се дават три дузпи и три червени картона срещу хегемона. Колкото за три години не сме видели. Обаче, и това е важно уточнение, когато този тим вече е шампион. И сега пак ни подготвят за "важното" решение - догодина ВАР да имало пак само за плейофната фаза. Вече започнаха да говорят по темата и да го подхвърлят в пространството. Ами, защо направо да въведем едно правило - дузпа и червен картон срещу шампиона само, след като е станал вече такъв и математически.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "жвс":

    Още по голям цирк беше когато два отбора от Б група Литекс и Чавдар Етрополе се обединиха и започнаха да носят име на отбор , който ФАЛИРА. И специално за тях направиха нова лига.