Last news in Fakti

18 Май, 2021 09:45 2 930 2

Изключително лоша новина в лагера на Реал - титлата изглежда още по-далеч

  • реал мадрид-
  • тони кроос-
  • коронавирус

Тони Кроос се е заразил с коронавирус и няма да може да вземе участие в последния кръг от шампионата

Изключително лоша новина в лагера на Реал - титлата изглежда още по-далеч - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сезонът в испанската Ла Лига е пред приключване, а през идния уикенд предстои последният кръг от шампионата. Надеждата на Реал Мадрид за титла все още е математически жива, въпреки че отборът на Зинедин Зидан е на 2 точки зад Атлетико Мадрид.

“Кралете” ще се надяват градският съперник да завърши наравно или да загуби визитата си на Реал Валядолид, а в същото време те да спечелят срещата си с Виляреал.

Вчера измъчваният от контузии в хода на целия сезон отбор получи поредната изключително неприятна новина. Халфът и ключов играч на "белите" Тони Кроос се е заразил с коронавирус и няма да може да вземе участие в тази така важна последна битка за Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    4 3 Отговор
    титлата е за чоло и компания този сезон. надявам се.
  • 2 Чин Чин

    1 1 Отговор
    Е тоя "огромен" колос от един играм ли зависи. Затова пък съдиити винаги да на тяхно страна.