Last news in Fakti

18 Май, 2021 14:15 2 595 0

Официално: Перес отправи своята оферта за нов треньор на Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • масимилиано алегри-
  • флорентино перес-
  • треньор

Перес иска Масимилиано Алегри да замени Зинедин Зидан на треньорския пост

Официално: Перес отправи своята оферта за нов треньор на Реал Мадрид - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Реал Мадрид вече е отправил конкретна оферта към Масимилиано Алегри да замени Зинедин Зидан на треньорския пост в клуба, информира “Гадзета дело спорт”. Предложението на Флорентино Перес е за 2-годишен контракт с опция за още 12 месеца при заплата от 10 млн. евро.

Изглежда, че ръководството на “белия балет” предпочита опитния италианец пред искания от феновете Раул Гонсалес, който досега е бил начело единствено на дубъла и няма никакъв опит като наставник на представителен тим.

Алегри е безработен от две години насам, след като за последно беше начело на Ювентус. В своята визитка той има шест титли на Италия - една с Милан и пет със “старата госпожа”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА