Last news in Fakti

18 Май, 2021 12:55 3 709 1

Това ще е заместникът на Салах, ако той си тръгне от Ливърпул

  • ливърпул-
  • мохамед салах-
  • джейдън санчо

Джейдън Санчо прави забележителни игри с екипа на немския гранд Борусия Дортмунд

Това ще е заместникът на Салах, ако той си тръгне от Ливърпул - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Ливърпул обмисля да привлече звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. 21-годишният английски национал е отбелязал 16 гола и е осигурил още 20 асистенции в 37 мача за „жълто-черните“ във всички турнири през този сезон.

Чудесната му форма не е останала незабелязана, като интерес към него има от страна на английските Манчестър Юнайтед и Челси.

Сега обаче журналистът на „Bild“ Кристиан Фокнър разкрива, че Ливърпул отново е готов да наддава за 21-годишния младок.

„Това наистина е вярно, Ливърпул отново иска Санчо. Той е в списъка им, особено защото не знаят какво ще се случи със Салах, който мисли за трансфер. Челси също проявява голям интерес, като Испания също е опция пред него. Ако Салах трябва да бъде продаден, тогава със сигурност ще има Санчо ще отиде в Ливърпул“, заяви Фонкър.

Манчестър Юнайтед беше силно свързан със Санчо през миналото лято, но до сделка така и не стигна заради исканата от Дортмунд сума от около 120 милиона евро. Сега обаче се твърди, че „вестфалци“ са готови да намалят цената му до 50 милиона британски лири.

Междувременно Челси също е свързан със Санчо, тъй като мениджърът Томас Тухел ще се стреми да подсили състава си преди началото на следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цочев

    1 0 Отговор
    Стига с тия кьорфишеци. Някой трябва да е луд да си продаде най добри.3г подред вкарва повече от 20г.Има други за продаване Мане Фирмино. Но не трябва никой. В момента нямат една читава резерва. МС има по 3 ма на всеки пост.