Last news in Fakti

18 Май, 2021 14:32 6 069 8

Лолита на Григор Димитров сподели впечатленията си от България (СНИМКА)

  • лолита османова-
  • григор димитров-
  • снимка

Османова публикува снимка от гостуването си у нас

Лолита на Григор Димитров сподели впечатленията си от България (СНИМКА) - 1

Приятелката на Григор Димитров Лолита Османова отдавна искаше да дойде в България. Направи го миналата седмица по повод 30-тия рожден ден на най-добрия ни тенисист и побърза да сподели, че нашата страна много ѝ е харесала.

“За мен това бе специално и прекрасно пътуване до България”, написа Лолита Османова в Инстаграм, цитирана от "24 часа".

Дъщерята на кавказки богаташ бе заедно с Григор в Боянската църква, после двамата заминаха за Хасково. В родния град на Димитров Лолита се видя с родителите на нашия тенисист и учуди журналистите, когато отговори на английски на зададен на руски въпрос.

Григор и приятелката му са вече в Женева, където на бившия номер 3 в света му предстои участие на турнир. Веднага след кацането в Швейцария Лолита написа в социалните мрежи, че спешно си търси маникюрист. В Женева Григор е поставен под номер 4 и ще стартира направо от втори кръг.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ива

    21 3 Отговор
    Не показваите Лолита ами виште и кажете къде са милиарди те където ги открадна Боико и компания журналистите

    Коментиран от #4

  • 2 Мимч

    11 1 Отговор
    Хубаво ,видяла е Хасково,но. не е видяла още и каун.След 2 кръг на Гришо в Женева ,ще е свободен,може пак да дойде,белким види и кауните....
  • 3 Орел

    18 0 Отговор
    Мачкай Гришо ц... на Османова!
  • 4 Гаргамел

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ива":

    Ко речи??????
  • 5 Перо

    6 4 Отговор
    За всички световни знаменитости в тениса се пише само за успехи в спорта,добри резултати и някои път за контузии,направени спонсорства,като на Джокович за 6 млн.€ при наводнение в Белград. Само при нашия държавата плаща няколко стотин хиляди лв. ежегодно и всички писаници по медиите са само за гювендии,покупки,посетени места в света и всевъзможни глезотии. Срамно е за държавата да поддържа неефективни и слабо резултатни спортисти,като оправданието е,че са в топ 20,50 или 100. Трябва да има някакви ограничения!
  • 6 Напред и нагоре!

    5 2 Отговор
    ЛОЛИТА ОСМАНОВА Е НАШЕ МОМИЧЕ, БЪЛГАРЧЕ! ДАНО ПАРИТЕ НЕ СА И ЗАВЪРТЕЛИ ГЛАВАТА! УСПЕХИ!
  • 7 Оставете го

    0 2 Отговор
    Григор с тия статии за жени, че от 4 години нищо не играе. Този човек имаше много по-големи заложби, но все нещо му пречи. Не виждам как ще спечели повече голям турнир, дори и от сериите 500.
  • 8 tato

    0 0 Отговор
    Защо е с токчета в планината. Ще се усакати