18 Май, 2021 17:56 1 701 1

Николай Киров разкри как противодейства на ЦСКА на финала

  • николай киров-
  • футбол-
  • арда-
  • купа на българия

Арда е от младите клубове във висшия ни ешелон и е хубаво, че толкова скоро, откакто се състезава в елитната ни група, успя да стигне финал

Николай Киров разкри как противодейства на ЦСКА на финала - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Арда Николай Киров даде пресконференция, на която говори преди финала за Купата на България срещу ЦСКА. Двубоят е от 19:30 часа на Националния стадион утре.

"Надявам се, че сме готови за мача. Арда е от младите клубове във висшия ни ешелон и е хубаво, че толкова скоро, откакто се състезава в елитната ни група, успя да стигне финал. Нормално е настроението да е приповдигнато, виждам го при състезателите. Трябва да съумеем да концентрираме играчите, финалите се печелят от по-концентрираните. Бил съм и от двете страни на тези финали, затова казвам, че в тези двубои няма фаворити“, заяви Белия.

„Имаме доста състезатели в състава, които са печелили трофея, мисля си, че този опит е полезен. Важното е финалът да бъде печеливш за Арда, а в личен план няма значение. Има няколко трофея в музея на Арда, надявам се те да се умножат. На 100% сме здрави, въпросът е на терена как ще се чувстват футболистите, затова още не сме решили в какъв вид ще бъдем утре.

Анализираме сме доста нашия съперник - като всеки отбор има силни и слаби страни. Целим да се възползваме от слабите им страни и да им попречим да покажат своите силни. Тренираме всяка възможност, която предоставя финалът. Арда ще има привърженици утре, разбира се, бройката няма да е такава като на нашия противник, но те са доказали, че са доста верни и ще бъдат с нас", завърши бившият вратар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Гойко

    6 7 Отговор
    Стискам палци на Белия! Бий чорбата по главата, бий, бий, бий!!! Както го направи ЛОКО Пловдив. Успех на Арда, да зарадват цяла България!