18 Май, 2021 20:10 1 861 3

Българският футболен съюз постигна договорка за модерна придобивка за националните отбори

  • бфс-
  • национален отбор-
  • футбол

Лично президентът Борислав Михайлов се увери в качествата на артикулите

Българският футболен съюз постигна договорка за модерна придобивка за националните отбори - 1
Снимка: БФС

Българският футболен съюз постигна договорка с фирма „Алнед Медикал“, представител на световния лидер в спортната рехабилитация Chatanooga, за осигуряване на най-модерната апаратура за възстановяване за нуждите на националните ни отбори по футбол.

Лично президентът Борислав Михайлов се увери в качествата на артикулите, предоставени от собствениците на фирмата Мартин и Виктор Недялкови, като оборудването включва четири апарата за възстановителен лимфдренаж Normatec, апарати за перкусионна терапия Hypervolt, както и масажни топки на обща стойност около 30 хиляди лева. Това съобщиха от БФС в сайта си.

"Рехабилитационните средства бяха изпробвани и от лекаря на мъжкия национален отбор д-р Бисер Бочев, както и от главния кинезитерапевт на представителните ни гарнитури Никола Изполджийски. Възстановителната апаратура ще бъде на разположение на медицинския щаб и футболистите на България „А“ от старта на подготвителния лагер за предстоящите приятелски двубои срещу Словакия, Русия и Франция в началото на месец юни", добавиха от футболната ни централа.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко и смешно

    5 0 Отговор
    Такъв идиотизъм само в България може да съществува. Този президент на БФС и това ръководство съсипаха футбола, а медиите “мисирки” им правят PR.
  • 2 Хаха

    2 0 Отговор
    Стига писахте глупости - перуката не е никакъв "президент" на нищо, защото АВп отказа да го впише, като такъв, защото същия подаде оставка! Ако получава заплата за това, т.е. за нищоправенето си, то е абсолютно незаконосъобразно!
  • 3 Президент

    2 0 Отговор
    На какво е Борислав Михайлов, че нещо не схванах журналистическата мисъл, не пишете свободни съчинения, ако имате предвид, че дърпа конците задкулисно на БФС, тогава го заявете ясно и категорично, не че не е вярно, само като знам какъв президент е Мишо Касабов, коментара е излишен.