18 Май, 2021 21:15 2 641 6

Христо Стоичков защити старши треньора на Барселона и посочи кой трябва да бъде продаден

  • христо стоичков-
  • роналд куман-
  • футбол-
  • барселона

Всички говорят за Куман, но вината не е негова

Христо Стоичков защити старши треньора на Барселона и посочи кой трябва да бъде продаден - 1


Христо Стоичков защити старши треньора на Барселона Роналд Куман от критиките в последното време заради представянето на каталунците в Примера дивисион. Барса загуби шансове за титлата след три поредни мача без победа.

"Всички говорят за Куман, но вината не е негова. 11 футболисти излизат на терена и играят", заяви българинът пред американската телевизия TUDN.

Легендарният нападател на Барса критикува остро Антоан Гризман. "В мачовете срещу Ливърпул, Ювентус, Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид той не показа, че наистина струва толкова много пари. Когато Гризман е на терена, Барселона играе с 10 футболисти. Той трябва да бъде продаден", каза още Христо Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именит

    11 5 Отговор
    КАМАТА
  • 2 Мулен Руж

    14 5 Отговор
    Прав е Ицката.
  • 3 Голям

    8 12 Отговор
    Спец се извъди Ицето, Гризман е най добрия футболист в момента в Барселона, защо като играеше в Атлетико Мадрид, Барселона никога не успя да вземе победа на Винсенте Калдерон, сега той бил проблема, проблема е че свършиха парите, и като няма пари няма и футбол.
  • 4 Ко каза ко

    6 0 Отговор
    Кой е най-лошия треньор за всички времена? Има такава класация, и познайте кой е номер 3??? Футболист БЕШЕ, треньор ...Ами номер 3 , като коментатор зле ,като човек....
  • 5 ЪРП

    2 3 Отговор
    ТОЯ ПА ШАПШАЛ!!!!!!!....НЕ СПРЯ ДА СЕ ОБАЖДА ДЕТО НЕ МУ Е РАБОТА ЗА ЩЯХО И НЕЩЯЛО ........ПЛЯМПАЛО ТАКОВА!!!!!!!!!
    КОЙ И КАКЪВ ТРЕНЬОР БЕШЕ ТИ БЕ???????
    НАЙ-МИЖАВИЯТ И ПРОВАЛЕН ТРЕНЬОР В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ....РЕШИЛ ДА ДАВА АКЪЛ НА СВЕТОВНИ КОРИФЕИ В ТРЕНЬОРСКИЯ ЗАНАЯТ КАК ДА СИ РЕДЯТ СЪСТАВА!!!!!!!???????
    АЛАНКОУУУУУУУ.....КРОТНИ СЕ МАЛКО БЕ!!!! СТАВАШ СА ПОСМЕШИЩЕ ВЕЧЕ .....
  • 6 гост

    0 0 Отговор
    Бил си ''КАМАТА'' .... ама, сега си само една жалка и излагаща се ''ТИКВА ПРОСТА'' живееща на гърба на стари лаври и лижеща чрез комплементи Меси и силните на денят за трошички ! Вижда се (за който иска), личи си и е грозно ....а толкова Те уважавах !
    И какво толкова си го заял този Гризман ...сляп ли си да видиш че, причината просто е че, не си е на правилният пост !!!