Last news in Fakti

19 Май, 2021 13:20 1 607 0

Ботев Пд стяга мащабна селекция през лятото

  • ботев пловдив-
  • селекция-
  • футбол

С точните хора и организация – нещата ще се получат

Ботев Пд стяга мащабна селекция през лятото - 1
Снимка: ПФК Черно море

Ботев Пловдив се очертава като един от най-активните отбори през това лято. Това стана ясно от изявление на собственика – Антон Зингаревич, пред медиите след равенството с Черно море. Бизнесменът бе категоричен, че има дългосрочни идеи за „канарчетата“ и отборът трябва да гони по-добро класиране през следващия сезон.

„С точните хора и организация – нещата ще се получат. Целите, които сме си поставили не могат да станат за една нощ, надявам се стъпка по стъпка да ставаме по-добри и да се доберем до топ 6, а после и до евротурнирите. Ще използваме трансферния прозорец, за да подобрим отбора. Феновете не са доволни от това, че губим, но бъдещето на Ботев е много по-добро“, заяви Зингаревич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА