Last news in Fakti

19 Май, 2021 12:45 3 243 4

Камбуров е взел решение къде ще играе след края на сезона

  • мартин камбуров-
  • берое-
  • футбол

Междувременно, в Стара Загора продължават преговорите за раздяла с част от чужденците

Камбуров е взел решение къде ще играе след края на сезона - 1

Мартин Камбуров няма да си търси нов отбор от елита през лятото. Ветеранът се е разбрал с ръководството на Берое, че ще остане там поне до зимата, пише „Мач Телеграф“. Целта му е да изравни или да мине с един гол рекорда на Петър Жеков. В момента Камбуров изостава с две попадения от Жеков, чиято кариера също е свързана с отбора под Аязмото.

На Берое му престои още един мач този сезон - гостуване на ЦСКА на „Българска армия“.

Камбуров се е разбрал с шефовете, че може да гони рекорда и от втора позиция, ако бъде привлечен млад нападател или Алиун Фал остане в отбора.

Междувременно, в Стара Загора продължават преговорите за раздяла с част от чужденците.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божи гол

    5 1 Отговор
    Камбуракис
  • 2 Диаболо

    7 2 Отговор
    Смятай какъв ни е футбола, щом четирдесет годишни футболисти смятат да не спират да играят. Ами бавен ни е футбола.
  • 3 Видял

    4 6 Отговор
    Ако играе до 50г ще го подобри.
  • 4 ех мъка мъкааа

    6 4 Отговор
    Абе негодници, спрете мъките на Марто Камбуров. Има два мача до края на сезона, да вземат противниците на Берое да направят две дузпи, че да настигне Жеков и да окачи бутонките на пирона. Или пък като върне Камбуро топка на вратаря на Берое, той да я остави да влезе като автогол. Автогол, ама пак гол и се брои. Че както е тръгнало изравняването на рекорда ще го гони с патерици.