Last news in Fakti

20 Май, 2021 13:58 1 387 1

Милан може да се размине с приход от 31 млн. евро, на какъвто се надяваше

  • милан-
  • сериа а-
  • футбол-
  • андреа конти-
  • матия калдара-
  • диего лаксалт

Става дума за евентулна продажба на трима футболисти - Андреа Конти, Матия Калдара и Диего Лаксалт

Милан може да се размине с приход от 31 млн. евро, на какъвто се надяваше - 1
Снимка: БГНЕС

Възможното оставане извън Шампионската лига вероятно няма да е единственият финансов удар по Милан. “Калчомеркато” твърди, че клубът ще се размине с друг приход от 31 млн. евро, на какъвто се надяваше.

Става дума за евентуална продажба на трима футболисти - Андреа Конти, Матия Калдара и Диего Лаксалт, на които “росонерите” не планират да разчитат. В момента всички те са преотстъпени с клаузи за откупуване, но никой от сегашните им отбори няма намерение да ги задържи за постоянно.

Конти е в изпадналия Парма, който няма как да извади 7 млн. евро, след като отива в Серия “Б”. Калдара пък е в Аталанта, но исканите 15 млн. евро се виждат много за “бергамаските”. Същото е мнението и на Селтик относно Лаксалт, като неговата цена за откупуване е 9 млн. евро.

Преди последния кръг в Серия “А” Милан, Ювентус и Наполи се борят за последните две места в топ 4, като един от тях няма да се класира за ШЛ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня

    0 0 Отговор
    За тия дървари искат 31 мил !!!. Е как няма да е в криза футбола ?