Last news in Fakti

20 Май, 2021 16:43 1 154 0

Феновете на Манчестър Юнайтед ликуват - и Бекъм попадна в Залата на славата на ВЛ

  • дейвид бекъм-
  • английска висша лига-
  • залата на славата

"Червените дяволи" стават с най-много представители до момента в звездната селекция на безсмъртните в лицето на Ерик Кантона, Рой Кийн и сега Бекъм

Феновете на Манчестър Юнайтед ликуват - и Бекъм попадна в Залата на славата на ВЛ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Легендарната седмица на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм е осмият член в Залата на славата на Висшата лига. Той ще прави компания на Алан Шиърър, Тиери Анри, Ерик Кантона, Рой Кийн, Денис Бергкамп, Франк Лампард и Стивън Джерард. Така "червените дяволи" стават с най-много представители до момента в звездната селекция на безсмъртните в лицето на Ерик Кантона, Рой Кийн и сега Бекъм.

Бившият капитан на Англия помогна на 20-кратните шампиони да завоюват 6 трофея от Премиър лийг и Шампионската лига през 1999 година, когато клубът постига първи и единствен требъл до момента за английски отбор.

"Чест е да бъда приет в Залата на славата на Премиър лийг редом с тези легенди на играта и лигата. Висшата лига бе толкова важна част от кариерата и живота ми и съм удовлетворен да бъда признат заедно с тези икони, с които играх, съревновавах се и черпих вдъхновение от тях", сподели той пред сайта на Премиър лийг.

"Още по-горд съм, знаейки че съм избран от феновете. Последната една година показа колко важна част са привържениците за играта и е толкова страхотно отново да ги видим да се връщат бавно на стадионите, защото те правят футбола наистина специален. Винаги през кариерата си съм казвал, че съм щастливец да имам тези невероятни запалянковци, които ме подкрепяха безкрайно, така че благодаря на всички, които са гласували", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА