Last news in Fakti

20 Май, 2021 19:35 2 864 2

Хари Кейн внесе яснота за бъдещето си

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • бъдеще

"Искам да играя в Шампионската лига и да участвам в големи мачове", каза звездата на Тотнъм

Хари Кейн внесе яснота за бъдещето си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че възнамерява да обсъди бъдещето си с президента на клуба Даниел Леви. Англичанинът има желанието да напусне "шпорите", за да заиграе в отбор, в който ще печели трофеи.

"Мисля, че ще проведем разговор. Дойде моментът, в който трябва да изразя мислите си. Надявам се да имаме добри отношения и разговорът ще бъде честен след 16 години в клуба. Може би Леви иска да ме продаде. Той мисли: "Ако мога да взема 100 милиона евро, защо не?" След 2-3 години няма да си струвам толкова. Искам да играя в Шампионската лига и да участвам в големи мачове. Преди съм споделял, че никога не съм казвал, че ще остана при "шпорите" до края на кариерата си, но и никога не съм заявявал, че ще напусна", призна той в разговор с Гари Невил.

От стрелеца се интересуват Реал Мадрид, Манчестър Сити, Челси и Манчестър


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЗона

    2 1 Отговор
    Голям играч, но много слаб отбор! Come on you Spurs!!!
  • 2 0808

    2 2 Отговор
    ... много неприятен и лицемерен тип...наричам го Каин..защо ли?..на мача у нас той и другото леке Хендерсън от Ливерпул инсценираха сценка с която после обвиниха България в расизъм...щото ги бе страх, че може да загубят..а и Гарет Бейл започна да го засенчва...