Last news in Fakti

21 Май, 2021 12:38 1 603 9

Гришо пропуска един от любимите си турнири?

  • григор димитров-
  • куинс

Димитров неведнъж е заявявал колко специален за него е турнирът в Куинс

Гришо пропуска един от любимите си турнири? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-добрият ни тенисист - Григор Димитров, неведнъж е заявявал колко специален за него е турнирът в Куинс, който българинът никога не е пропускал през цялата си кариера.

Първата ни ракета получава покана за участие в надпреварата още на 18-годишна възраст и дори записва успех в дебютния си мач, показвайки колко голям талант всъщност притежава.

Аферата на Димитров с това събитие не спира дотук, тъй като той вдига купата през 2014-а година и именно поради тези причини е много изненадващо, че родният ни представител не фигурира в предварителния списък с участници за надпреварата през сезон 2021.

Все пак турнирът ще ни предложи множество качествени сблъсъци, защото в игра ще видим цели петима играчи от световния топ 20 в лицето на Матео Беретини (№9), Диего Шварцман (№10), Денис Шаповалов (№15), Милош Раонич (№16) и Яник Синер (№17).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    6 0 Отговор
    Ами като знае в каква трагедия е формата му,предпочел е да не се излага повече...
  • 2 1618

    5 0 Отговор
    Много ясно и очаквано! Григор Димитров отдавна не е във форма! Надстройката му е по-голяма от базата!Най- добре да се откаже вече от спортната си дейност докато не е паднал още по- надолу в ранглистата!

    Коментиран от #4

  • 3 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    4 0 Отговор
    Всеки мач си чупи ракетите, то стана трагикомично вече. Сигурно и с приятелката си ще се разделят рано или късно. Никой не харесва загубеняци без достойнство, дето си трошат екипировката вместо да помислят над тактиката в играта си.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Няма и никога не е имал психо- физическа устойчивост и само благодарение на вас,Дджуурналистите-има създаден някакъв ореол!С тази игра мястото му е далеч под първите 50!!!Трябваше много по рано да се откаже ,докато бе 3ти!
  • 5 Пезевенк

    3 0 Отговор
    Тънката част ще му изяде главата на това момче!
  • 6 тренер

    2 0 Отговор
    Има планове да носи куфарите на Лолита, към някоя екзотична почивка на Хаскйойските минерални бани! Човекът, ще се жени мислите ли, че му е лесно?
  • 7 ЧОЧО

    2 0 Отговор
    Само с писане не се става голям тенисист.Колкото и да го хвалите, той приключи сголемия тенис.Било каквото било досега.Да е жив и здрав,и да си харчи досега спечелените долари.
  • 8 Tuy

    0 0 Отговор
    Гришо стига с тия турнири вземи направи малко деца че нашата страна се топи.
  • 9 РЕСПЕКТ

    0 0 Отговор
    ПО ДОБРЕ ,НАСТИЛКАТА Е ТРЕВНА ,БАВНА ,ПО ДОБРЕ ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ КЪМ БЪРЗИТЕ НАСТИЛКИ СЪС СИНИ КОРТОВЕ