Last news in Fakti

21 Май, 2021 12:53 6 671 21

Изненада! Гриша Ганчев остава в ЦСКА с нов съдружник, Стоичков се сдобива с пост

  • цска-
  • гриша ганчев-
  • съдружник-
  • христо стоичков

Ще има и ново попълнение – халф, който да замени продадения в Саудитска Арабия Тиаго Родригес

Изненада! Гриша Ганчев остава в ЦСКА с нов съдружник, Стоичков се сдобива с пост - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще има нов шеф, който ще придобие част от акциите на клуба, съобщават от "Блиц". Гриша Ганчев твърдо остава при "червените" и именно той води преговорите с бизнесмена, който ще стане съсобственик на 31-кратните шампиони. Името на богаташа засега се пази в тайна.

Ако всичко приключи благополучно, не е изключено да се стигне до още една огромна сензация в Борисовата градина – Христо Стоичков да се върне от Щатите и да заеме много висок пост в ЦСКА.

Припомняме, че Камата също има акции в клуба, но реално той няма абсолютно никакво участие в управлението. Сега идеята е Стоичков да бъде един от босовете, които да дърпат конците на „Армията“.

„Напук на всички слухове, които се мъчат да съсипят обстановката в ЦСКА, ще ви кажем, че Ицо поддържа редовно връзка с Гриша Ганчев. Ако всичко приключи нормално, скоро ще има много интересни новини за ЦСКА.

Ще има и ново попълнение – халф, който да замени продадения в Саудитска Арабия Тиаго Родригес. Полузащитникът, с когото се преговаря, притежава голям опит. Има над 100 мача в едно от топ първенствата на Европа. Ще струва пари – няколко стотин хиляди евро. Няма да дойде като свободен агент“, разкриват още източниците на посочената по-горе медия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    13 32 Отговор
    НА ТЕЗИ БОГАТАШИ ПАРИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ. НО ЕТРОПОЛЕ ЛОВЕЧ
    ЦСКА- СОФИЯ ЩЕ ОСТАНАТ. НИЩО
    ЛОШО В ТОВА ДА СЕ ОБИЧА ЦСКА, НО ИСТИНСКОТО. ПРИПОЗНАТОТО
    НЕ. САМО НАЕМНИЦИ ДАНО ЛЕВСКИ
    НЕ СТАНЕ ТАКА.
  • 2 Червена могила

    18 20 Отговор
    Ми най бързия път към провала е Стоичков да е голям шеф.
    Желаем му успех.
  • 3 Фен на ЦСКА

    15 8 Отговор
    Отново приказки за наивници. Единствената новина тук е, че ще влязат 1 милион в нечия каса. Истинския и единствен ЦСКА спечели купата на България, друг ЦСКА няма. Тези, които не са съгласни могат да потърсят информация за един български отбор носил името на известна марка кашкавал.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 София

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "Фен на ЦСКА":

    Отдавна се говори за това. Но е много вероятно новия акционер в ЦСКА да е собственик на чуждестранна компания и ако спряганото име е това, то за ЦСКА дълготрайно всичко ще е наред с оглед на финанси. Относно Стоичков няма какво да се добави, освен че най-известният Спортист и Българин в света е чудесна реклама за клуб като ЦСКА.
  • 5 ГЕРЕН

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Фен на ЦСКА":

    ТОВА ГО НАПРАВИХА ХОРАТА НА
    СОЦА. ЛЕВСКИ НИКОГА НЕ Е ФАЛИРАЛ. ДАНО И НИКОГА НЕ
    СТАНЕ ТОВА.

    Коментиран от #13

  • 6 Иванчо

    4 4 Отговор
    Александър Томов?
  • 7 ГОРСКИ

    13 3 Отговор
    Това са Българите само злоба злоба злоба!!!!

    Коментиран от #10

  • 8 Селяндурин

    4 8 Отговор
    цървулин на висок пост, тва само в цецекато може да се случи
  • 9 Браво

    5 2 Отговор
    дано се случи, ама как тъй всички " големи" бизнесмени все ЦСКА-ри!!??? Май намирисва на връщане на куфарчетата с милиони червени парички!!! Да изреждам ли... ЦСКА, ЦСКА1948;, Царско село; че и Домусчиев несбъднат цесекар си направи отборче лудогорче, Черно море - ТИМ, все армейци! Ква стана тя след 30г. демокрация пак старата песен А-група пълна с армейски отбори : преди ЦСКА, Черно море; Сливен - (На 12 декември 1972 г. клубът се преобразува в Армейското физкултурно дружество "Сливен");Ботев пд ( 1950 г. по системата пролет-есен. Ботев отново защитава мястото си в елита, но изненадващо това не успява да стори Септември при ЦДВ (бъдещ ЦСКА) – любимото футболно дете на армията. Следват нови реорганизации, Ботев е изваден от „А“ група, в която е решено да участва единен армейски отбор)да изреждам ли още .... та КОГА ЩЕ станем нормална държава, с нормолно първенство!!! Левскарите да не се кефят не пиша заради тях, ме боли, че примерно Бургас няма отбор, Русе, да изреждам ли още???!!! Ега ти изкривената държава а от 14/16 отбора колко само са Софийски - ЦСКА, ЦСКА1948,Царско село, Левски, Славия, Локомотив Сф остава и Септември да влезе и .....да си правят софийско първенство!!!!
  • 10 ГЕРЕН

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "ГОРСКИ":

    ТОВА НЕ Е ЗЛОБА. А ИСТИНАТА
    САМО ИСТИНАТА САМАТА ИСТИНА.

    Коментиран от #12

  • 11 Мим33

    4 0 Отговор
    Па живьом па увидим.И Левски чакаше в скоро време светло бъдеще,ама като гледам,все по тъмни облаци се задават....
  • 12 ГОРСКИ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРЕН":

    Само със богати собственици ще имаме отбори които ще прославят България във Европа!!!!!!
  • 13 антрашпиц

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРЕН":

    И кат не е фалирал да не би да го е забелил.Евала,червените взеха купата и от В група когато нямаха пари,и сега от А група когато имат пари.Пък ваште смотаняци могат само да гледат кат гърмян заек и толкоз.Ама вие сте Левскиту,отбора на народа.Не се занимавате с такива ниски топки като купата на България,нали.Междо другото-вий за ко играйте,за ко се състезавате,и баража ви е мираж.
  • 14 гост

    4 2 Отговор
    КОЛКО БАНКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТОЧАТ И ДА ФАЛИРАТ . ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ ОТ ЕФБЕТ ЛИГА . КТБ , СЕГА И БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС . ДЖУДЖЕТО БЕШЕ ФАЛИРАЛ И УМРЯЛ , НО ГО РЕАНИМИРА БОКО ТИКВЮ . ДЖУДЖЕТО ВЕЧЕ НЕ Е АБСОЛЮТЕН СОБСТВЕНИК И ВЕЧЕ Е ВАСАЛ НА МУТРИТЕ ПОЛИТИЦИ . КАЖАТ ЛИ ДА СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ЦСКА , ТОВА СТАВА . НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ РАДВА ЛИТЕКС - ЕТРОПОЛЕ , ЗАЩОТО ОТ МНОГО ВЕЧЕ ГОДИНИ СЕ ЗНАЕ , КОЙ ШАМПИОН , КОЙ ПОЛУЧАВА КУПА И ВСИЧКО Е ПРОГРАМИРАНО . ЗА ТОВА НЕ ГЛЕДАМ БЪЛГАРСКОТО КОРУМПИРАНО ПЪРВЕНСТВО .

    Коментиран от #16

  • 15 Бамбука

    3 2 Отговор
    В отбора на АРДА само българи, в ЦСКА - един. Какво повече да говорим за любимия отбор.
  • 16 ГЕРЕН

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    БРАВО ГОСТ. ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕКОИ
    НЕ ГО РАЗБИРАТ. МАЗНИ НЕ НАЕДЕНИ ТЪПИ ПАРИ ИМАЩИ.

    Коментиран от #17

  • 17 антрашпиц

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРЕН":

    Що не ми отговориш?За какво играете тази,а и не само тази година?Разбери ве пич-не съм от литекс,обаче са по-добри от вас,и ат иамт по-добри класирания в последните години със пари и без пари.Справка 2016 година.Предполагам знаеш,че тогаз играеха с българи на финала за купата и я спечелиха.Ваште футболяги ко спечелиха?
  • 18 Иван Грозни

    3 0 Отговор
    За Левси какво да се каже хубаво? Той също е фалирал и ако не са феновете да го крепят с последни усилия отдавна ще ше да е окръжните групи. Неговите управници само тупат топката с приказки за идващия спасител-спонсор. Иди ама не се види. Но заплатите вървят, а някои се правят че работят/само по медиите/.
  • 19 Българин

    1 0 Отговор
    Е, то се знаеше. Вече няма кой да му иска 50% от продажбата на футболисти.
  • 20 някой ди

    0 1 Отговор
    Че, някой вярваше ли, че гнома ще се махне?
  • 21 един от многото

    1 0 Отговор
    Това му беше кяра на ловешкото ЦСКА. Щом се събере "SS" командата от групенфюрерите Стоилов и Стоичков , ЦСКА и от стиропор да беше пак ще потъне!