Last news in Fakti

20 Май, 2021 16:23 6 963 18

Лоша новина за феновете на ЦСКА след снощния триумф

  • цска-
  • стадион българска армия-
  • министерство на младежта и спорта-
  • министерство на спорта-
  • ммс

Ситуацията със стадион "Българска армия" е в "задънена улица"

Лоша новина за феновете на ЦСКА след снощния триумф - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на спорта Андрей Кузманов разкри, че ситуацията със стадион "Българска армия" е в "задънена улица". Новината идва като "студен душ" за "червените" фенове след снощното спечелване на Купата на България от страна на техния любим тим - ЦСКА.

"Процедурата е в задънена улица. В процес на доразглеждане са документите за това дружество съвместно между министерството и футболния клуб ЦСКА. Има договорености за едно общо дружество. До момента това дружество не съществува. Не е регистрирано в съда. Не мога да ви отговоря. Проверяваме какъв е случаят. Още другата седмица специално за ЦСКА ще мога да ви кажа как стоят нещата с точност.

"Предприели сме разговори относно организациите, които имат отношение със стадиона. Другата седмица може би ще проведем среща с ръководството на ЦСКА за уточняване и позиция в какво състояние е това намерение - да се реализира или не се реализира", заяви Кузманов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Finansist2021

    10 16 Отговор
    За Гриша Ганчев 30 млн.лв. са джобни пари за семки и ще ги плати веднага, ако реши! Също може да премести градския стадион от Ловеч в Борисовата градина. Накрая може да щракне с пръст и да извика инвеститор от Дания, НО последен вариант му е да припознае съществуващия Stad дьо Svin и така... няма проблем!

    Коментиран от #9

  • 2 дължат милиони

    13 17 Отговор
    Министъра на спорта Андрей Кузманов да обяви плащат ли си редовно задълженията по договора пришълците от град Ловеч ! Време е завесите да паднат и обществото да бъде бъде информирано коректно ! Юни 2016 година на ПФК ЦСКА АД за един ден бяха отнети Панчарево и Армията за минимално задължение към държавата ... към днешна дата преименуваните от град Ловеч дължат милиони на държавата !

    Коментиран от #12

  • 3 Ми няма такова дружество

    9 13 Отговор
    Има Гамбия юнайтед със седалище Ловеч
  • 4 УЕФА

    10 10 Отговор
    Новото име на стадиона ще е "ШАКА ЗУЛУ"
  • 5 Пловдив

    10 0 Отговор
    ФК ЦСКА 1948 брои спечелената купа от ЦСКА вчера за свой успех

    ФК ЦСКА 1948 има 21 спечелени трофея от турнира за Купата на България, пише на клубния сайт. Новакът в елита при създаването си обяви, че е нов отбор, а впоследствие все пак си прибави успехите на ЦСКА.

    От клуба започнаха остра политика срещу "армейците" от Борисовата градина, въпреки че именно те платиха 8 милиона лева за емблемата и са признати от ФИФА за правоприемник на старото дружество. Освен това 99% от феновете ходят на мачовете на стадион "Българска армия", а клубните легенди не гледат с добри очи на проекта ФК ЦСКА 1948.
    Напук на всичко това изглежда новакът дори е прибавил към "сметката си" спечелената Купа от ЦСКА вчера...

    Именно тя е под номер 21 за най-титулувания футболен отбор у нас.

    Коментиран от #6

  • 6 да да

    9 10 Отговор

    До коментар #5 от "Пловдив":

    Литекс има четири купи 2001, 2004, 2008 и 2009 - както и да ги броим, както и да ги смятаме - вчерашната купе е под номер 5 в клубната история на отбора Литекс, променил името си на ЦСКА-София и преместил седалищетго си в София.

    Коментиран от #7

  • 7 До горното теле

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "да да":

    Троли си каквото искаш. Твоето анонимно мнение не важи пред никого! Купите са 21! Колко има в Ловеч си е тяхна работа! Ако не вярваш че са 21 може да ги преброиш в музея на Армията! Или пиши опровержрение до абсолютно всички медии, които напук на теб коректно и правилно отразиха,че ЦСКА спечели своята 21-ва купа на България ;)

    Коментиран от #8

  • 8 Бай Стою касапина

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "До горното теле":

    Телето си е теле и няма да те разбере.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 сини педали

    5 1 Отговор
    В Трансфермаркт и Уикипедия пише много ясно кой кой е
  • 11 Левски 1914

    6 8 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Стою касапина":

    Ама май вие не разбирате, че това е Литекс обединен с Чавдар макар , че много истински цесекари го признават.

    Коментиран от #17

  • 12 хапчетата

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "дължат милиони":

    Не помагат.Бодни се със занека.
  • 13 щом синьо

    8 4 Отговор
    Зелената слуз пищи на умрело значи всичко е наред.Наздраве АРМЕЙЦИ за 21 вата.
  • 14 31 21

    1 1 Отговор
    Крайно време е да се вземат мерки за реконкструкцията на стадиона, но адекватни (ако може). Не реално ЦСКА да е жертва на левия таш@к на некви самозабравили се индивиди. Пловдивските отбори получиха директно 30+ милиона, говедоидното недоразумение получи безплатна козирка, а на фк кренBирш чак и трибуна му дигнаха Но за ЦСКА, който дори не реве за пари, както държавните отборчета като подуене, велбъжд и прочие...се искат рушвети под масата, правят се схеми, увеличават се кинтите и т.н.. Дано служебния министър да демонстрира по-сериозно отношение кък най-успешния клуб в България
  • 15 ЦСКА

    2 2 Отговор
    Да върнат на ЦСКА и арена Армеец и да е дадат на волейболния отбор на ЦСКА Все пак сабориха базата на ЦСКА на четвърти километър за да е построят.
  • 16 И за ЛЕВСКИ и за ЦСКА !

    5 0 Отговор
    Виновен е лицето Бойко Методиев Борисов !
    Т.н. БИБИТКО ! Не го ли разбрахте,бе ?!!!
  • 17 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Явно не разбираш, че имаш здравословни проблеми а и роднините ти са те отписали. Но ти не спирай, бълвай глупост след глупост. Кефиш ме. Дерзай!
  • 18 Пламен

    1 0 Отговор
    Номера имал 21 купи.Къде ще ги покажат,та феновете да ги видят?