Last news in Fakti

29 Януари, 2013 20:28 1 591 0

Балотели се сбогува с Манчестър Сити

  • милан-
  • балотели-
  • манчестър сити-
  • трансфер
Балотели се сбогува с Манчестър Сити - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели е вече официално играч на италианския гранд Милан, след като премина от английския шампион при "росонерите", предаде БГНЕС.

"Марио Балотели идва в Милан, играчът ще пристигне утре, за да мине медицинските прегледи и да подпише своя договор", съобщи клубната телевизия на италианския гранд. Милан и Манчестър Сити вече договориха трансферната сума на нападателя, която се смята, че е около 20 милиона евро, а самият Балотели, който ще парафира дългосрочен контракт, се съгласи на намаляването на заплатата, само и само да облече екипа на любимия си клуб.

Интересното е, че 22-годишният италиански национал е бивш играч на Интер. "Гражданите" платиха за тарана 22 милиона паунда през месец август 2010 година, но Балотели се замеси в редица скандали по време на престоя си на "Етихад стейдиъм". Той имаше и доста пререкания със своя мениджър Роберто Манчини. Роденият в Палермо голмайстор стана шампион на Англия със Сити, а в 53-те си мача за "сините" от Манчестър е вкарал 20 гола. Той има 5 попадения в 16 срещи с екипа на националния отбор на Италия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА