Last news in Fakti

24 Май, 2021 15:15 1 954 3

Елитен италиански клуб дава 3 милиона за Кайседо от ЦСКА

  • цска-
  • жорди кайседо-
  • удинезе-
  • оферта

Кайседо бе привлечен на "Армията" през зимата.Той дойде като свободен агент, след като стигна до съд с предишния си клуб - бразилския втородивизионен Витория (Баия)

Елитен италиански клуб дава 3 милиона за Кайседо от ЦСКА - 1
Жорди Кайседо, снимка: cska.bg

Италианският Удинезе е готов веднага да извади 1,5 млн. евро за нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Това разкриха медиите в родината на тарана Еквадор, цитирани от в-к "Тема спорт".

Както е известно, мениджърът на 23-годишния стрелец Ернан Банато обяви, че сериозен интерес към клиента му има от три европейски клуба - Удинезе, швейцарския Базел и нидерландския ПСВ Айндховен.

Кайседо бе привлечен на "Армията" през зимата. Той дойде като свободен агент, след като стигна до съд с предишния си клуб - бразилския втородивизионен Витория (Баия), където играеше и бившият плеймейкър на Лудогорец Марселиньо. Еквадорецът много бързо се адаптира към "червените". В 12 мача в елита Жорди вкара 6 гола. Той се разписа и 3 пъти в 5 срещи за Купата на България и помогна на тима да триумфира в надпреварата.

Таранът се превърна във водещ играч и надали ръководството ще го продаде за 1,5 млн. евро. За него ще бъде искана по-голяма цена. А тепърва Кайседо може да стане по-скъп на трансферния пазар. Според медиите в родината му той ще бъде повикан в националния отбор за предстоящите световни квалификации, които са последвани от Копа Америка. В пресявките за Мондиала в Катар на тима предстоят сблъсъци с Бразилия (5 юни) и Перу (9 юни).

Програмата за Копа Америка пък включва мачове с Колумбия (15 юни), Венецуела (22 юни), Перу (25 юни) и Бразилия (29 юни). А ако Кайседо бъде включен в селекцията, ще пропусне лятната подготовка на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    5 4 Отговор
    Долу лапите от най-класния нападател в Европа в момента
  • 2 Елитен тим...

    2 3 Отговор
    От кога Удинезе е елитен тим, на 7 точки от изпадащите завършиха тази кампания.
  • 3 въпросче

    0 3 Отговор
    В Еквадор не бяха ли индианци? Или Еквадор е някъде в средата на Африка?