Last news in Fakti

24 Май, 2021 15:40 3 309 3

Азар пожелал да напусне Реал Мадрид, вижте къде иска да играе

  • еден азар-
  • реал мадрид-
  • челси

Според медиите в Испания 30-годишният футболист е заявил, че иска да се върне в Челси

Азар пожелал да напусне Реал Мадрид, вижте къде иска да играе - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на Реал Мадрид - Еден Азар, е заявил желанието си да се раздели с "Белия балет". Белгиецът премина в испанския гранд през лятото на 2019-а, но не отговори на очакванията на феновете.

Азар бе измъчван от множество контузии, а при завръщането си в игра не се представяше на нужното ниво.

Според медиите в Испания 30-годишният футболист е заявил, че иска да се върне в Челси, където прекара 9 години, превръщайки се в легенда на "сините". Клубът също няма намерение да задържа играча и би се разделил с него при подходяща оферта.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си...

    3 1 Отговор
    Дано!!!!!!
  • 2 не го щем тоя

    5 1 Отговор
    Зима заплата за 3-ма, а Пулисич и Маунт и двамата са по-млади добри и евтини. Не го щем тоя в Челси, да си ходи в Белгия да му плащат по половин милипн евро на седмица там.
  • 3 пешо

    3 0 Отговор
    допусна груба грешка, подведен от сантиментите си, а вероятно и от лакомия. в реал е никой и не би могло да бъде другояче. тове не беше трудно да се предвиди. а в челси беше поставен на пиедестал от феновете, можеше да бъде легенда, като франки, тери, дрогба...
    времето тече, сега едва ли би могъл и в основния състав да се наложи.