Last news in Fakti

25 Май, 2021 12:17 1 395 1

Мбапе: Говорим с клуба и ще видим какво ще се случи

  • псж-
  • килиан мбапе-
  • футбол

Вярвам, че ще постъпя както е редно

Мбапе: Говорим с клуба и ще видим какво ще се случи - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе бе избран за играч №1 във френската Лига 1 за сезон 2020/2021, печелейки и приза за голмайстор на първенството с общо 27 попадения. Въпреки това парижани не успяха спечелят титлата, след като останаха на точка зад шампиона Лил. Френският национал обаче коментира темата около своето бъдеще, след като упорито е свързван с Реал (Мадрид).

„Това, което искам, е да спечеля, да усетя, че съм на място, където наистина мога да спечеля, че има солиден проект около мен. Говорим с клуба и ще видим какво ще се случи. Винаги съм бил щастлив тук и имах четири изключителни години досега в тима. Всички знаят, че имам дълбока връзка с клуба, включително с президента и феновете. Вярвам, че ще постъпя както е редно. ПСЖ знае колко съм привързан към клуба, към този град и към страната", заяви Мбапе пред Canal+ за бъдещето си.

"Горд съм, че завършвам като реализатор номер 1 за трета поредна година, но сега не е моментът да показвам радост. Трябва да остана спокоен и да се подготвя добре за националния отбор. Аз съм просто играч, не мога да кажа какво трябва да се направи в ПСЖ. Загубихме титлата, сега е време да се концентрираме върху бъдещето“, добави нападателят, който има договор с парижани до лятото на 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG FR

    1 0 Отговор
    Напълно заслужено, а още колко много хляб има в него... Дано остане в крайна сметка в ПСЖ, той е велик както в клуба, така и във Франция като национал. От тийнейджър вкарва гол след гол!