Last news in Fakti

25 Май, 2021 22:32 3 293 4

Голяма загуба за Манчестър Юнайтед преди финала с Виляреал

  • манчестър юнайтед-
  • виляреал-
  • лига европа-
  • хари магуайър

Основен футболист на "червените дяволи" ще пропусне утрешния сблъсък с "Жълтата подводница"

Голяма загуба за Манчестър Юнайтед преди финала с Виляреал - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне финала на турнира Лига Европа срещу Виляреал. 28-годишният централен защитник получи увреждане на връзките на глезена преди 16 дни, когато Анвар Ел Гази от Астън Вила го повали на земята с грубо влизане.

Футболистът пътува с тима за Гданск (Полша), където утре ще бъде определен новия носител на трофея.

"Хари просто ще прави джогинг нагоре и надолу по страничната линия, предполагам. Вероятно ще се опита да се включи малко в (тренировката), а състоянието му вече изглежда далеч по-добре, но няма да може да вземе участие в мача. Винаги е трудно да се оставят играчи извън групата, но това е през целия сезон. Финалът е награда за това, което сте направили през целия сезон. Ако има съмнение за избор на дадени играчи, тогава е определяща формата от последните мачове, разбира се", заяви Солскяер.

Норвежецът се стреми да изведе Юнайтед до слава в деня, когато се навършват 22 години от паметната победа над Байерн Мюнхен в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    0 0 Отговор
    а Виктория Томова "нарежда" на ролан гарос .....Пиронкова пък пише драматургия ......
  • 2 нашия

    1 0 Отговор
    айде бе Павка ...бавиш се с "новините" ....или работното време свърши и новините "свършиха"....???!!!!
  • 3 нашия

    0 1 Отговор
    никаква загуба не е...те всички там са "надничари"...заплатите не си ги изкарват а ги ПОЛУЧАВАТ ...така че ..много им дреме

    Коментиран от #4

  • 4 0808

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "нашия":

    .... тоя намръщен келт е един капитан, ум да ти зайде...дадоха за него 70 М, а е истинска боза..там капитан трябва да е Рашфорд, мълчалив, скромен нападател.