Last news in Fakti

26 Май, 2021 16:01 1 527 2

Полски хулигани атакували фенове на Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • виляреал-
  • гданск-
  • фенове-
  • меле

Около 2000 фенове на Манчестър Юнайтед пътуваха до Гданск за финала на Лига Европа

Полски хулигани атакували фенове на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Няколко фенове на Манчестър Юнайтед са ранени, след като бяха нападнати от местни хулигани в бар в Гданск преди финала на Лига Европа.

,Както е известно, „червените дяволи“ се изправят срещу Виляреал във финала на турнира тази вечер.

Трима привърженици на английския клуб получиха леки наранявания, след като бяха нападнати в бар. Служители на Манчестър Юнайтед веднага са се отзовали и са помогнали на феновете след инцидента.

Около 2000 фенове на Манчестър Юнайтед пътуваха до Гданск за финала на Лига Европа. До полския град пътува дори и Уейн Рууни.

Местната полиция съобщава, че във вторник вечерта в центъра на града се е стигнало до много голямо меле. Проблемът възникнал пред бар в полския град. От двете страни са започнали да се удрят със столове, да хвърлят бутилки и чаши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е една от най големите

    3 3 Отговор
    Глупости - да се биеш с други ултраси заради футболен отбор. Тези дето си изкарват парите с това ги разбирам, ама разни пияни и дрпгирани лумпени, и то на обществени места НЕ
  • 2 Полски мишки

    4 0 Отговор
    Вечно се зъбят някому и накрая отнасят шамарите.А после ходят да берат ягоди на Острова..