Last news in Fakti

26 Май, 2021 22:00 1 818 1

ЦСКА изпрати сезона с 2:0 срещу Берое (ВИДЕО)

  • цска-
  • берое-
  • футбол-
  • efbet лига

"Армейците" завършват с победа и чиста мрежа един сезон, който предложи много емоции

ЦСКА изпрати сезона с 2:0 срещу Берое (ВИДЕО) - 1

ЦСКА победи Берое с 2:0 в последния кръг на сезона от efbet Лига. "Армейците" завършват с победа и чиста мрежа един сезон, който предложи много емоции.

След 80-ата минута футбол не се игра заради градушката и обилния валеж в София. За секунди се изляха толкова литри вода, че теренът не позволи за нещо повече от двата тима.

Домакините отбелязаха головете си в 4-ите минути на двете полувремена. Жорди Кайседо реализира дежурния си гол с глава след опасно центриране отляво, докато Тиаго показа своята запазена марка и матира Берое с топовен шут от далече.

Мачът не предложи много голови ситуации, като умората в края на дългия сезон взе връх, а и футболистите от 2-3 кръга са наясно, че позициите в класирането са разпределени.

В 4-ата минута Кайседо беше на точното място и засече топката с глава, след като Тиаго центрира перфектно и ЦСКА стигна до гол аванс. "Червените" продължиха да бъдат по-активния тим, но Кайседо пропусна да удвои малко по-късно след пас на Занев.

Берое отвърна с греда на Конте, който получи пас от Хасани, но ударът му беше спрян от страничния стълб на вратата на Евтимов в 14-ата минута на мача. Берое направи още няколко добри атаки към вратата на Евтимов, но Конте не се възползва от ситуациите. ЦСКА атакуваше чрез Кайседо най-вече, но той на два пъти беше изпреварен от вратаря Ганев, който следеше играта и се намеси доста добре.

До почивката едно падане на Александър Василев в 33-ата минута в наказателното поле на ЦСКА след съприкосновение с Дончев беше подминато от главния съдия Вълков, който прецени, че няма наказателен удар. Кукула в последните мигове на първата част не съумя да изравни резултата.

Берое започна доста активно втората част, но ЦСКА вкара гол. В 48-ата минута Тиаго Родригес с отличен удар направи разликата между двата тима два гола. Берое отвърна с удари на Кукула, който беше неточен и Хасани в 56-ата минута, но Евтимов улови.

Митко Митков опита опасен удар в 70-ата минута, но топката не намери целта.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ☆☆☆ЦСКА☆☆☆

    3 3 Отговор
    ☆☆☆ЦСКА☆☆☆